APARTATS

3 de febr. 2011

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2010-2011

COPA DEL REI
ANADA
Barça 5 (Messi 2, Villa, Pedro i Keita) - Almeria 0
El millor: Messi
El pitjor: el relaxament de la segona part
La Crònica _________________________________
Teatro del bueno, si senyor! Ens ho hem passat de conya veient aquesta nova exhibició culé. Allò de que les eliminatòries són millors poder començar jugant-les a casa potser és veritat.
L'Almeria ha vingut massa valent al Camp Nou i ho ha pagat molt car. No pots venir a jugar aquí amb un equip tant avançat i corrent darrere de la pilota desesperadament. Al final et canses i ho pagues. I n'han caigut cinc com en podien haver caigut set. En defensa vull destacar en Pinto ja que ha fet aturades de mèrit. M'ha agradat especialment el gol de Keita; aturar-la amb la dreta i rematar al fons de la porteria amb l'esquerrra, després d'una assistència magistral d'en Leo.
Sense cap mena de dubte eliminatòria sentenciada!

TORNADA
Almeria 0 - Barça 3 (Adriano, Thiago i Afellay)
El millor: Afellay
El pitjor: la manca de talla del rival


La Crònica ________________________________________________________
Partit ensopidot que ha servit per donar minuts a la gent que no juga habitualment i que no ha desentonat gens. La dada és aplastant, en dos partits hem tornat a fer 8 gols a l'Almeria. Això em recorda aquells anys noranta on tv3 ens premiava les tardes dels dissabtes amb un partit de la lliga holandesa. Allà hi jugaven els Overmars, Kluivert, Kanu, Blint, els De Boer, Litmanen... Mare meva! Quin futbol que practiva aquella gent, jugaven ràpid, al toc i marcaven un munt de gols. Quasi bé tots els partits finalitzàvem amb golejades! Com xalàvem! I això afortunadament ho veiem en en nostre Barça. Setmana rere setmana veiem com va enfrontant-se amb rivals i els guanyem i els golegem. gaudim-ho tot el temps que poguem!
Del partit d'avui destacar sobretot el partit fet per Afellay, que poc a poc s'integra i el de Thiago, del qual n'esperem un futur molt prometedor.
La llàstima és que ens hagin tocat dos rivals tan inferiors a nosaltres. Això ens treu mèrit tal com diuen a les Espanyes. I ara a pensar en la final contra el Madrid. Patirem i esperem que no ressurgeixin encara! Em fa molta por! Iblama