APARTATS

30 de gen. 2012

CAP DE SETMANA DE L'ARROSSADA AL CAL GIBERT! 27-290112

Arrossada a casa del Marc Gibert. Diumenge 290112. De veritat que ha estat un dels dies més bonics dels darrers temps. Vam menjar una bona paella feta de mans del mestre Alejandro, mentre gaudíem d'un entorn amb tot tipus d'animalets (periquitos, gossos, cabres, gallines). Evidentment, com sempre, el millor les converses i la companyia! Gràcies!







Colldejou dissabte 28 al matí

Fa fred i s'ha d'anar ben abrigat!


Donant un tomet pels Horts d'en Ric 280112. Desafiant el fred vam pujar pel camí de la font del Molí fins arribar a l'hort. De fet va ser una excusa per acabar a l'Hípica fent un cervesó.

Faveres 280112! Estan ben maques. Aquestes són les primeres que vam sembrar i la veritat és que fan la mar de goig. Ara a l'hivern l'hort queda com a mig buit però poc a poc tot tornará a néixer. De moment els espinacs, els pèsols, les cols i les pastanagues van bé.
Cesc badallant després de la llagostinada de dissabte 280112! Vam dinar de manera excel·lent peix de tot tipus: cloïses, llagostins, gambes, musclos... I amb la companyia de Cesc, que quan es va desvetllar ens va oferir unes ganyotes ben divertides! Una de les coses més mans d'aquesta vida es poder asseure's al porxo dels Racons mentre et toca el sol a l'esquena abans de pondre's.

Pizzes al Figarro de Mont-roig. Divendres 270112. Aquest restaurant ja és recomanable per si. Doncs bé ara a més fan pizzes i s'ha de deir que són molt bones. Un menú recomanat pot ser: amanida de salmó de primer i pizza amb formtge de cabra i espinacs de segon.




Puzzle acabat: del 23 al 270112. És una de les aficions que més m'agrada. Aquest concretament tenia 500 peces i la veritat és que fer-lo quan tens un foradet allibera la ment.

Reunió AVA. Divendres 270112. Ens vam reunir a les escoles noves per veure com es prepara el 2012.

Desolació futbolera. Dissabte 280112. Un dia que puc veure el futbol traquil, sense preses i a casa i va i foten el ridícul d'aquesta manera. La lliga està perduda!