APARTATS

21 d’oct. 2014

BOLETS, SANT RAFEL, ANC I OCTOBERFEST 17-191014


Aquest passat cap de setmana he tingut l’enorme plaer de poder trobar pebrassos i rovellons i gaudir amb la festa major de sant Rafel.


Divendres a Porrera, els meus pinets em van obsequiar amb una enorme troballa de pebrassos matinals. Ja a Colldejou vam gaudir de la festa major de sant Rafel, essent aquesta nit la més reeixida, al retrobar-nos amb les amigues i els amics. Amb el sopar popular organitzat a la sala del ball es va iniciar la festa. De menú pa amb tomàquet variat i coca amb recapte. De postres excepcional coca de sucre i cafès per tothom. Amb la sala ben plena es van iniciar les tongades del bingo. Hi va haver línies i bingos ben repartits. Amb la matinada entrada dj Marilís va prendre el protagonisme de la nit fent-nos ballar quasi fins fer-se de dia. Com sempre el millor poder retrobar-te amb els amics i intentar arreglar el món.














Dissabte, sota un dia excepcional, vam assistir al migdia a la missa i processó en honor a sant Rafel pels carrers del poble, amb un una calor més dina del juliol que de l’octubre. Abans de dinar, l’orquestra Charlotte ens va oferir un ball de migdia al casal; com sempre la gent tenia moltes ganes de ballar. Després de dinar, les ganes de fer una migdiada van ser vençudes per anar a buscar rovellons. I la veritat és que va valdre molt la pena; un cistell ple de rovellons i camagrocs. Al vespre, el mateix conjunt ens van oferir el ball de tarda i una sessió de música enllaunada. Entremig un espectacle de ball va fer les delícies dels assistents. A l’hora de sopar vam celebrar plegats els aniversaris de la Lu, la Neus i la Marta. Per molts anys!










Diumenge vam anar a la concentració convocada per l’ANC i Òmnium a Barcelona. Un ambient impagable i un missatge molt clar: UNITAT, URNES i INDEPENDÈNCIA!!! Al migdia vam tombar una estona per la ciutat comtal.

A la tarda vam tenir una estona per arribar-nos a l’Octoberfest organitzat a la Masia l’Avellana (Mas d’en Cabre) de Riudecols. En un entorn preciós s’ha fet aquesta segona fira. A L’era del mas hi havia un petit mercat de segona mà. En un dels laterals hi havia habilitada una zona amb barra i varietat de cerveses i beguda, i en l’altra part podies seure i degustar diverses menges.