APARTATS

25 d’oct. 2014

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2014-2015. MADRID 3 - BARÇA 1

COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
MARCADOR I GOLEJADORS: Madrid 3 – Barça 1 (Neymar).


TV O RÀDIO. Tv a Colldejou (amb sarau inclòs).
EM QUEDO AMB… ningú.
MÉS VALDRIA QUE NO HAGUÉS SORTIT DE CASA: Piqué.
EL TÒPIC. “Baño del Madrid”. Clar i castellà!
LA DADA. Perdem la imbatibilitat després de nou partits.
EL DE NEGRE. Fastigós a l’ensenyar targetes; ens ha castigat en excés. El penal era clar!
EL RIVAL. Per alguna cosa és el campió d’Europa. Ha tingut la sort que no hem fet el segon gol però han jugat molt bé, amb les seves armes. Verticalitat i contundència!
EL BARÇA.
-VIRTUTS. Marcar aviat i jugar cohesionats els primers vint minuts.
-DEFECTES. No fer el segon gol i desinflar-nos progressivament a mesura que avnaçava el partit. No han aparegut les estrelles i no hem sabut reaccionar a temps. En Lucho no ha demostrar estar a l’alçada de les circumstàncies; no ha sabut fer els canvis adients ni a temps. No era el moment de fer jugar Suárez, però tampoc ha estat el mal major. Avui era un dia per ajuntar molta gent a mig camp i hem fet el contrari. Poca gent al mig i massa al davant. El model de l’any passat, tot i que era el Tata, hauria estat un bon exemple per seguir avui.
-DUBTES. Ens hem de plantejar asseure Piqué i col·locar Masche a mig camp en els partits de major exigència física. Avui era un dia per Rakitic; per què l’hem fitxat sinó? Com a revulsiu? Va home va! Un gran error de plantejament!
L’ANÈCDOTA. Ha debutat Luis Suarez. Un debut agre!

LA CAVERNA. Felicitar-vos merengons. Heu fet un gran partit! Però recordeu... encara ens veieu per davant! Ànims Barça estem amb vosaltres i hi som a temps!