APARTATS

23 de febr. 2015

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA 0 - MÀLAGA 1.



COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
MARCADOR I GOLEJADORS: Barça 0 – Màlaga 1.


TV O RÀDIO. Tv al Bar Mont-roig de Mont-roig del Camp.
EM QUEDO AMB… Mattieu.
MÉS VALDRIA QUE NO HAGUÉS SORTIT DE CASA: Alves.
EL TÒPIC. Lliga perduda.
LA DADA. Es trenca la ratxa d’onze partits sense perdre i Messi sense marcar. Les ratxes semblen anar lligades a l’estat de forma de l’argentí.
EL DE NEGRE. Perdut. Dues pegues: no sancionar les pèrdues de temps i estar mal ajudat a les bandes en els fores de joc. Hauria d’haver assenyalat alguna falta més sobre Neymar i després mereixia l’expulsió.
EL RIVAL. Perfecte. Li va sortir un partir rodó. Disciplina, ben tancats i sabedors que el Barça no té més recursos ofegar les combinacions pel mig. Van aprofitar una cagada nostra i si arriben a ser una mica ambiciosos es en fan més. Un aplaudiment! És la manera de plantar cara al Barça.
EL BARÇA.
-VIRTUTS. Ahir pocs. Piqué a dins de l’àrea per rematar les pilotes centrades. Quedar-nos amb tres defenses.
-DEFECTES. Impotent. Va rebotar una vegada i una altra contra el mur defensiu d’ells. No vam saber encarar en els moments en el que desbordar en l’u contra u era imprescindible. No vam ajudar-nos per banda per aconseguir la superioritat. Vam jugar amb 4 defenses quan amb Masche i un altre n’hi havia suficient. Vam posar un mig camp lent, només ofensiu. No vam xutar des de fora. Vam fer els canvis tard. Vam ser massa durs en les entrades.
-DUBTES. Seguim sense alternatives.
L’ANÈCDOTA. Degut al gran esforç diversos jugadors del Màlaga van acabar amb problemes físics. 80.000 espectadors al Camp Nou.
LA CAVERNA. La lliga es vostra. Ahir la vam tornar a llençar. Sembla que no la vulguem. A les teles es van omplir la boca que el Barça podia ser líder i que Messi podria superar Cristiano. Doncs au; perdem i Messi no marca!