APARTATS

16 de febr. 2015

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2014-2015. BARÇA 5 - LLEVANT 0.



COMPETICIÓ. Liga Espanyola.
MARCADOR I GOLEJADORS: Barça 5 (Ney,Messi 3, Suárez) – Llevant 0.


TV O RÀDIO. Tv al vell Travelin de Reus.
EM QUEDO AMB… Messi (evident).
MÉS VALDRIA QUE NO HAGUÉS SORTIT DE CASA: Busi; està descol·locat!
EL TÒPIC. Consolidats!
LA DADA. 300 partits de Messi i hat trick.
EL DE NEGRE. Correcte. Li ho han posat molt fàcil. Encert en el penal.
EL RIVAL. Molt justet. És un equip de segona.
EL BARÇA.
-VIRTUTS. La combinació ràpida ens ha permès anar obrint espais en la doble línia de defensa. Els canvis de posicions especialment entre Pedro i Ney. Estem pletòrics de forma física. Gran partit en defensa de Bartra i gran gol de semi xilena de Suárez.
-DEFECTES. No haver donat entrada a Sergi Roberto més aviat.
-DUBTES. Voler entrar massa pel mig si o si, tenint en compte que podem desbordar per banda. La gran sort és que tenim molts recursos; això està bé!
L’ANÈCDOTA. Neymar porta els mateixos gols (17) que el Llevant. S’han sentit crits tímids a favor de Luis Enrique. Potser l’home ha entès que l’equip s’ha de bastir entorn a Messi i que és indiscutible.
LA CAVERNA. Perquè jo ho digui... veig bé al Barça en el pic important de la temporada. Veurem però com reaccionen els uns i els altres. A priori el Madrid malgrat el seu mal estat, es fa gran en els moments importants. I amb la mala maror que hi dins del club... A més s’obre una escletxa de sis punts respecte a l’Atlético de Madrid. La gran esperança culer és arribar al derbi sense deixar anar més punts.