APARTATS

14 d’abr. 2016

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016.

1) COMPETICIÓ. Lliga de campions (quarts de final).
2) MARCADOR I GOLEJADORS: Barça 2 (Suàrez 2) - Atlético 1 i Atlético 2 - Barça 0.
3) TV O RÀDIO. Tv3 i Bein Sports.



4) EL TITULAR DE PREMSA. Fora de la Xampions!
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. La ratxa segueix; mai un equip ha guanyat dues vegades la Xampions seguides.\ Ens han fet jugar amb la segona equipació i amb ella solem jugar pitjor.
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR: els dos partits Iniesta.
-EL PITJOR: desapareguts Neymar i Rakitic.
-L’INDULTAT: Sergi Roberto.
6) L’ENTRENADOR: sense recursos. Si no estem bé no hi ha alternativa. O estem bé o no hi ha opció b. Som incapaços de canviar el sistema. En defensa no estem malament però el mig no connecta amb els de dalt. Falta de forma.
7) L’ÀRBITRE. a l'anada va expulsar correctament a Torres. A la tornada no expulsa Iniesta i no xiula un penal per mans dels ' colchoneros'.
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. Bona defensa, ajudes, arribar poc i fer gol. Ajudes de les linies, bloquejar el centre de la defensa i sortir bé al contraatac. Tenen el caràcter de l'entrenador i darrere l'afició els duu en volandes. Un gran equip al que només li queda consolidar-se a Europa.
-EL BARÇA. Bé en defensa, però mig camp lent, amb massa toc inútil i poca mobilitat. Davant no hem sabut connectar i hem estat massa estàtics. Per banda no hem desbordat mai. Hem remaatat i hem xutat poc. Bones segones parts però insuficients per doblegar el rival. Els canvis tampoc han estat decisius!
-DUBTES. Veig l'equip destensat i trist. Aquest final de temporada serà molt complicat!
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA? Felicitar l'Atlético i a la seva afició per aquesta gran lliçó que ens han donat. Per ser campió s'ha de guanyar els millors i de moment ells ho estan fent. Tota la sort! Veig els dos de Madrid pujant en l'ona i el Barça caient ja. Pot ser que perdem la lliga i la copa. Hem d'aixecar-nos! No tenim temps de lamentar-nos! Ánims Barça, encara podem fer una bona temporada!
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Serà complicat però ja no tenim més excuses. Hem de guanyar si o si el València: 2-0