APARTATS

24 d’abr. 2016

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016



1) COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
2) MARCADOR I GOLEJADORS. Barça 6 (Messi, Suàrez 4, Neymar) – Sporting 0.


3) TV O RÀDIO. Tv movistar.
4) EL TITULAR DE PREMSA. Bon i Excessiu correctiu! Errors de sempre!
5) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. Primer partit sense Manel Vich al camp (speaker) diuen per una indisposició./ Suàrez Pichichi amb 34 gols./ Homenatge a Quini i recordatori positiu per Abelardo./ 3 penals i Messi no en la llençar cap./ Es va xiular lleugerament Àlves.
6) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR. Suàrez.
-EL PITJOR. Sergi Roberto.
-L’INDULTAT. Àlves
7) L’ENTRENADOR. Incomprensiu. No es possible tornar a repetir el mateixos errors partit rere partit. Posar a Sergi Roberto si tens Àlves no aporta res; al contrari, l’equip s’estanca i perd velocitat al davant, profunditat i opcions de generar perill per la banda. Falta de contundència al mig. Ja va ser hora de canviar a Messi i Neymar  de tant en tant.
8) L’ÀRBITRE. Errat. Dels tres penals que va xiular com a mínim un no era i l’expulsió corresponent tampoc calia. Va aplicar un criteri estrany! Dues mans més polèmiques, una per banda dins de l’àrea que no va xiular. Simplement és un àrbitre dolent!
9)EL RIVAL. Ben treballat. Es nota que “el pitu” coneix el món culer. Regalar la banda, sabedors que hi havia S. Roberto, acumular gent pel mig, ajuntar bé les dues línies del mig i darrere i a córrer endavant comptant amb la màgia de Halilovic. Si arriben a tenir més punx davant ho hauríem passat malament. Van rebre massa càstig pels mèrits que van fer.
10)EL BARÇA.
-VIRTUTS. L’actitud de pressió i ganes de la segona part, especialment amb l’entrada del veritable lateral dret del Barça: Àlves. Es va obrir molt millor la banda i Messies va veure més recolzat per aquella zona. Fer sis gols i no fallar cap penal.
-DEFECTES. No ser capaços de tallar els contracops a mig camp. Ells simplement amb un jugador que la tocava bé i obria a banda en van tenir prou per arribar amb claredat. Una vegada més el defecte va ser al mig. I segueixo pensant que no se soluciona situant Messi al mig.
-DUBTES. Messi i Neymar ens estan generant molts dubtes. Em sobta molt veure que no xuta els penals, ell que sempre ho vol xutar tot. Se’l veu desmotivat i caminant pel camp. A Ney no li surt res i tot el que sol provar ho fa sense perill i fent recular l’equip enrere. Canvis ja!
11) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Tres partits queden i tot continua igual, així que emoció assegurada i més patiment i desgast pels nostres rivals a causa de la Xampions. Veurem com es gestionen els partits de lliga tenint semifinals europees.
12) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Pronòstic encertat. El proper partit és contra el Betis. Per mi el partit clau del que queda. Marcarà el final de la lliga. Si guanyem serem campions sinó perdrem la lliga. I el Betis i sempre el Betis! Tant de bo sigui més que una necessitat: 1-3.