APARTATS

23 de maig 2016

CRÓNIQUES FUTBOLERES..TEMPORADA 2015-2016

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016.

1) COMPETICIÓ. Final Copa del Rei.
2) MARCADOR I GOLEJADORS: Barça 2 (Alba i Neymar) – Sevilla 0.




3) TV O RÀDIO. Tv3 al Flaps.
4) EL TITULAR DE PREMSA. Doblet demostrant ser un gran equip!
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. El Barça Rei de copes i rei de doblets (8)./ Al final han deixat entrar estelades aixecant la prohibició que hi havia./ Expulsat Masche a la mitja hora de joc./ Lesió de Suàrez a la segona part./ Un aplaudiment enorme per l’afició sevillista que no ha parat d’animar mai./ Iniesta mvp.
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR: Iniesta.
-EL PITJOR: Mascherano.
-L’INDULTAT: Piqué.
6) L’ENTRENADOR: encertadíssim. Ha deixat acabar la primera part amb els que érem i ha introduït Matieu per apedaçar la defensa. El Barça ha tingut dos problemes: l’expulsió de Masche i la lesió de Suàrez. Bé de forma. L’equip ha semblat sobrat de forma, vers el rival.
7) L’ÀRBITRE. Fastigós. Ha deixat jugar massa i no ha aplicat bé el reglament. Al no xiular faltes clares, la tensió ha anat en augment. La final a Del Cerro Grande li ha vingut gran!
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. Ordenat en defensa no ha estat capaç de generar un gran perill. Ha estat una hora contra 10 i no ha sabut aprofita-ho. Li ha faltat ambició al davant! Un bon equip de la lliga espanyola. El cansament els ha pogut!!
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. La paciència i el saber esperar el moment per donar l’estocada.
-DEFECTES. No esta coordinats per rematar el partit
-DUBTES. S’ha acabat la temporada amb el doblet. Què més podem demanar?
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Doblet treballat tant pel fa a la lliga com a la copa. Tanquem una temporada gloriosa culminada amb la copa. Bon Barça! Felicitats culerada!
10) PRONÒSTIC. Encert final de temporada per tancar un doblet majestuós! En breu farem un resum de tota la temporada.