APARTATS

5 de des. 2016

BARÇA 1 - MADRID 1. CF. LLIGA: JORNADA 14.

CRÒNIQUES FUTBOLERES.
TEMPORADA. 2016-2017
1. COMPETICIÓ. Lliga Espanyola. Jornada 14.
2. RESULTAT. BARÇA 1 (Suàrez) – MADRID 1.

3. EL CONTEXT. Cap de setmana inicial del Pont/aqüeducte de la Puríssima amb gent de vacances el dilluns. Homenatge al Chapecoense emotiu abans de començar el partit d'ambdós equips.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? El bonic mosaic que ha fet la gent del Barça al començament del partit. Marca Suàrez però Neymar segueix sense marcar. El Barça ja ha perdut 9 punts a casa. Pitjor inici de temporada des de 2003.
5. EL BARÇA
-5.1. MVP. Iniesta. Ha aportat ell més llum en 30 minuts que ens les darreres sis setmanes anteriors la resta de jugadors.
-5.2. MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. Gomes. No va aportar res i alenteix l’equip.
-5.3. L’INDULTAT. Piqué pel lideratge i el pas endavant que sempre fa.
-5.4. L’EQUIP.
5.4.1 PORTER. Sense feina i res a fer en gol.
5.4.2 DEFENSA. Ben cohesionada, no van deixar que Madrid ens agafés al contraatac. Això va fer no es pogués generar massa perill per banda en atac.
5.4.3 MIG. Abans i després d’Iniesta.
5.4.4 DAVANTERA. Vam perdonar massa i al Madrid no se’l pot perdonar.
-5.5. L’ENTRENADOR. Es va veure obligat -com sempre- a endarrerir a Messi el mig per reforçar-lo i va desguarnir el davant. Va faltar tenir una millor connexió amb els de davant i potser donar més llibertat a Neymar. La banqueta no respon.
6.EL RIVAL. Gran. Sense fer gran cosa però aprofitant al màxim l’oportunitat regalada en forma de falta. Tenen un millor equip hores d’ara. A més va tenir la sort de no encaixar cap gol més i arribar amb opcions fins al final.
7. L’ÀRBITRE. Va deixar de xiular dos penals, un per barba. Podia haver tret alguna targeta més. En general correcte.
8. A LA CAVERNA. El Madrid manté els sis punts vers el Barça i segueix fortíssim. No ho ha dit tot però el Barça. Cal enganxar una bona ratxa i agafar confiança. Queda molta lliga.