APARTATS

22 de des. 2016

CF COPA, 16ENS: HÉRCULES-BARÇA.

CRÒNIQUES FUTBOLERES ELIMINATÒRIES.
COMPETICIÓ. Copa del Rei. 16ens final.

ANADA: HÈRCULES 1 - BARÇA 1 (Aleñà).


Partit ensopidot que ha servit per veure jugadors del Barça B interessants com Cardona i Aleñà. Després de diverses oportunitats, ha marcat primer Mainz. Per una estona el Barça s’ha inestabilitzat i ha fregat el ridícul, fins que Aleñà s’ha tret un xut de la xistera que ha suposat el gol de l’empat.
LO MILLOR. La versatilitat que ha demostrat Aleñà, corrent lliure en la mitja punta. L’electricitat i descaro de Cardona. Hem tornat a veure a Cillesen; no sé perquè anem a buscar a fora el que tenim a fora. Eliminatòria sentenciada!

TORNADA: BARÇA 7 (Digne, Rakitic, Rafinha, Arda 3, Alcàcer HÈRCULES.


Primer gol d’Alcàcer en partit oficial. L’equip s’ha mostrat conjuntat i amb solvència. El gol ha tardat en arribar però a partir de llavors el rival s’ha ofegat. A més li ha fallat la físic. Partit per divertir-se tant els jugadors com els afeccionats que han anat al camp i que no són habituals.
LO MILLOR. Gran partit d’Arda amb un hat trick i bon lideratge de Denis, que s’ha atrevit a conduir, passar i driblar. Digne també s’ha estrenat com a golejador.
LA REFLEXIÓ. Tal com he dit de la Xampions, la Copa fracassa estrepitosament en el format plantejat. Caldria partit únic i en el camp del petit o similar sinó l’emoció no arriba fins que s’encreuen equips de primera.