APARTATS

4 d’oct. 2020

CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA 1 - SEVILLA 1

1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ: Lliga. 3ª Jornada.

-ALINEACIÓ. 4-2-3-1 Porteria: Neto. Defensa: Roberto, Piqué, Araujo, Alba. Mig: Busi, DeJong, Cou, Griezmann, Ansu. Davantera: Messi.

-MARCADOR: BARÇA 1 (Coutinho) – SEVILLA 1.



2. EL TITULAR: Primer desengany de l’era Koeman! 

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. Des del 2010 que el Sevilla no guanya el Barça al Camp Nou i mira que avui era el dia. Koeman ha fet debutar a Dest tot i que al lateral esquerre per la lesió d’Alba. Apunta molt bones maneres.

4. LES CLAUS. 1) La mala forma física. Ha estat lamentable veure com Busi s’arrossegava pel camp i més lamentable que no el canviessin. 2) Manca de fluïdesa a mig camp. No hem estat ni ràpids, ni precisos amb la pilota als peus. Hauria estat bé posar algú tipus Riki Puig, elèctric, una estona. 3) Hem caigut en l’atac constant pel centre de la defensa. Tenint com tenim Dembelé és una pena no posar-lo per banda. 4) No hem tingut remat. En partits com avui aniria bé tenir un davanter centre per fixar més la defensa i provocar altres espais. 5) Primer gol encaixat i sensació que ens han psssat per sobre.

5. LA CARA I LA CREU. Trincao i Pedri han aportar desbordament el primer i verticalitat el segon. La creu Griezmann; sobra ja en aquest equip!

6. EL RIVAL. Juguen amb una mena de 4-3-3 convertible en un 4-4-2 en defensa molt ben treballat per Lopetegui. No en va són el segon equip millor d’Europa. Defensa duríssima sobretot pel centre amb dues línies de 4 ben juntes i que tapen molt bé les bandes. Quan tenen la pilota surten en tromba per arribar amb soltura i força a la porteria rival. La pressió que ens han fet en la sortida de la pilota no l’hem superat quasi mai. No han estat no obstant ambiciosos i al final han abaixat els braços.

7. LA MOVIOLA. Gil Manzano. Cap situació problemàtica, tot i que hi ha un possible penal a Messi que a mi m’ho ha semblat.

8. LA VEU DEL SOCI. A l’expectativa del recompte per tirar endavant el vot de censura a Bartomeu, ens hem de conformar en veure els partits per la tele i a seguir amb interès les tertúlies esportives. La veritat és que avui ens hem endut una galleda d’aigua freda ja que hem reviscut coses que segueixen intactes. Busi no està per 90 minuts, DeJong no és 100% fiable, Alba aguanta el que aguanta i Griezmann segueix desaparegut. A part d’haver d’aguantar Roberto al lateral. 5 jugadors titulars que no poden oferir-nos unes bones prestacions, almenys de manera regular. Esperem que l’holandès pugui trobar una manera de buscar un nou encaix.