APARTATS

28 d’oct. 2020

CRÒNIQUES FUTBOLERES. JUVENTUS 0 - BARÇA 2

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ: Xampions. Segona jornada.

-ALINEACIÓ. 4-2-3-1 amb tocs de 4-3-3 i alguna estona defensant amb un 4-4-2. Porteria: Neto. Defensa: Roberto, Araújo, Lenglet, Alba. Doble pivot: Pianic i DeJong. Mitges puntes: Messi, Dembelé i Pedri Davantera: Griezmann.

-MARCADOR: JUVENTUS 0 - BARÇA 2 (Demebelé i Messi).



2. EL TITULAR: ‘Bon Barça, resultat curt i líders en solitari amb 6 punts’.

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. Primera vegada a la història que guanya el Barça a Torí. Morata suma el segon partit en la seva carrera que li anul·len tres gols.

4. LES CLAUS. Estar ben junts tant en defensa com en atac, això ha permès fer bones cobertures i moltes opcions de passi en curt a l’hora de muntar les jugades. No hem baixat mai els braços i hem creat moltes oportunitats avançant l’equip, amb pressió i provocant les errades en la seva sortida de la pilota. A la segona part s’ha lesionat Araújo i Koeman brillantment ha col·locat DeJong de central. Hem guanyat molt de criteri en la sortida de la pilota. Igual es podria plantejar la posició de lliure, com la que jugava en Dani Blind en l’Ajax als noranta. Llàstima que hem perdonat massa.

5. LA CARA I LA CREU. Pedri. Partidàs. Ha estat  a l’alçada amb jugades de tota mena que ajudat molt en la recuperació i en el muntatge dels atacs. Creixent! Pianic. Ha perdut massa pilotes. Suposo que els nervis també l’han pressionat massa i és que tornava a Torí per primera vegada.

6. EL RIVAL. Avui fluix. No ha tingut mai una bona sortida de pilota i això s’ha notat a dalt, on les pilotes que han arribat han estat escasses i precàries. Els jugadors que se suposa que avui havien de fer un pas endavant no han fer gran cosa. La sensació és que a l’equip hi falta qualitat tècnica i idees. Han provat de jugar amb tres centrals i dos carrilers i amb quatre defenses. No se n’han sortit mai d’aturar-nos. Igual les baixes en defensa i en atac els han tocat massa. 

7. LA MOVIOLA. Danny Makkelie. Excel•lent. Totes les decisions que ha pres han estat encertades. Ben assistit en tot moment, ha tingut el partit controlat.

8. LA VEU DEL SOCI. Setmana en la que sembla que per fi ens traguem el mort de sobre. El coi de Bartomeu ha dimitit d’una vegada i obre un nou camí per al club. Ara temps d’impàs i a veure si entra una persona amb coherència i ‘savoir faire’ i no un impresentable que entri i surti per la porta del darrere. No tinc cap dubte que ha estat el pitjor president del Barça, superant fins i tot l’amic Gaspart. Quan no et volen en un lloc has tenir la suficient valentia de fotre el camp. Fins i tot els jugadors camí del camp semblaven alliberats i al camp han acabat fent el millor partit de l’era Koeman de moment. A veure si la nova directiva prohibeix aquesta merda de samarreta, pantaló i horribles mitgetes a joc.