APARTATS

2 d’oct. 2020

CRÒNIQUES FUTBOLERES. CELTA 0 - BARÇA 3

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ: Lliga. Jornada 2.

-ALINEACIÓ. 4-2-3-1 amb 11. Porteria: Neto. Defensa: Roberto, Piqué, Lenglet i Alba. Mig: Busi, DeJong, Cou, Griezmann i Ansu. Davantera: Messi. Amb 10 jugadors (expulsat Lenglet) hem optat per un 4-4-1.

-MARCADOR: CELTA 0 - BARÇA 3 (Ansu, p.p. i Roberto). 



2. EL TITULAR: Punx amb el jovenet Ansu i galons de Messi.

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. 5 anys per trencar el malefici de Balaídos. Des de Luis Enrique el camp del Celta no era conquerit pels culers. De fet, en els darrers temps el Celta era com una mena de bèstia negra blaugrana. Avui s’ha trencat la maledicció de les ‘meigues’.

 4. LES CLAUS. Juguem amb dos laterals que en defensa són ajudats per les dues puntes de banda que juguen a mig camp, quedant al mig dos jugadors per defensar pel centre com són Busi i DeJong. Queda alliberat Messi, que malgrat tot també ha ajudat en defensa. M’ha agradat molt el futbol ràpid i de combinació i la alegria en moltes fases del joc. La sensació que no tenim un davanter centre clar però que entrem com a taurons de segona línia amb Ansu i Cou sobretot amb 3 o 4 jugadors. Això fa que les defenses es vegin superades. No hem patit gaires angoixes en defensa i per segon partit consecutiu mantenim la porteria a zero 

5. LA CARA I LA CREU. Coutinho, està agradant-se amb aquesta llibertat de moviments a mig del camp arrencant des de la banda. Combina i té arribada. Griezmann, de moment no està aportant res a aquest equip. La llàstima és que Dembelé només acumula indisciplines ja que aquí a la banda tipus carriler seria molt interessant de veure.

6. EL RIVAL. 5-3-2. Juguen amb tres centrals i molt de joc per la banda amb els laterals. Si els hi tapes bé les bandes llavors tenen moltes dificultats, ja que no poden distribuir bé la pilota als de davant. No han generat gaire perill perquè no han arribat pilotes davant. Al mig els hi ha faltat una certa mobilitat.

7. LA MOVIOLA. Del Cerro Grande. Realment per sospitar. Ens han expulsat dos jugadors; en tenia ganes. Primer el Piqué però el Var ho ha rectificat i després Lenglet per dues grogues, extremadament rigoroses. No ha aplicat el mateix criteri amb el rival de manera que podem considerar-lo un mal àrbitre. Les dades corroboren la injusta decisió: Barça 10 faltes i 1 expulsat, Celta 22 faltes i cap expulsat.

8. LA VEU DEL SOCI. Després de la rajada de Messi de la directiva de Bartomeu, en sec ara vol passar pàgina i anar a per totes. Només ell té el poder per poder-ho fer i que no li passi res. Com era d’esperar en ‘Tintín’ Koeman agraeix les declaracions doblement ja que a més ha parlat bé de l’holandès. El seguidor el que vol és que hi hagi pau i l’equip guanyi i faci bon joc. El que ha succeït avui al camp del Celta; més parlar al camp i menys teatrillo de cara a la galeria. M’ha agradat molt la segona equipació del Barça. Per fi un vestuari que es distingeix bé, seriós i bonic a la vegada.