APARTATS

9 de gen. 2021

CRÒNIQUES FUTBOLERES. GRANADA 0 - BARÇA 4.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ: lliga. Jornada 18.

-ALINEACIÓ. 4-3-3. Porteria: Ter. Defensa: Dest, Mingueza, Umtiti i Alba. Mig camp: Busi, DeJong i Pedri. Davantera: Dembelé, Messi i Griezmann.

-MARCADOR: GRANADA 0 - BARÇA  4 (Griezmann 2 i Messi 2).


2. EL TITULAR: Consolidant un 11.

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. 600 partits de Busi. Entra a l’Olimp de jugadors culers històrics amb Messi, Xavi o Iniesta. Ens ha donat moltes tardes de glòria.

4. LES CLAUS. La sensació de solvència de l’equip sobretot de darrere al davant, tot i que la primera ocasió l’ha tingut el Granada. M’ha agradat molt la pressió que hem fet. Aquella imatge de tenir diversos jugadors envoltant el rival que fa circular la pilota. Molt interessants les ajudes amb passis curts ‘made in’ Cruyff. Allò de tenir sempre dues variables de passada pel qui fa circular la pilota. Està molt bé tenir diferents opcions per desarmar la defensa rival. Banda esquerra Griezmann amb Alba i Pedri, mig amb Messi i dreta amb Dembelé, Dest i De Jong. Avui la sensació ha estat que en defensa ens hem mostrat també força contundents i sense punyetes. Així si que podem anar bé!

5. LA CARA I LA CREU. Avui vull donar la cara a Griezmann per les bones combinacions i les assistències que ha fet i els dos gols. No poso cap creu ja que crec que tots han rendit a un bon nivell en lo seu.

6. EL RIVAL. Juguen amb 4-2-3-1. És un equip molt fort físicament i molt ben posicionat en defensa. Et munten una teranyina darrere difícil de superar. No s’amaguen a l’hora de tocar la pilota, ans el contrari; la remenen amb criteri i amb precisió alta. Avui però s’han trobat davant un transatlàntic que els ha esborrat del camp amb aquest remei precisament. Un equip que té molt bona pinta. Per aplaudir el seu treball. Ara falta consolidar-ho amb victòries amb equips que li puguin donar fama.

7. LA MOVIOLA. De Burgos Bengoechea. Ha tret targetes per protestar absurdes. En la polèmica però ha estat encertat. Ha donat el gol de Griezmann.

8. LA VEU DEL SOCI. La veritat és que hem tocat tan fons que ara ens sentim molt il•lusionats. Allò dels contrastos dels culers: alguns eixelebrats ja parlen de guanyar-ho tot. A veure; Koeman ha posat lògica i ha donat estabilitat a l’equip. Ha triat un 11 i hi confia partit rere partit i això es nota. Que falla un; canvi i endavant! Som sobretot més efectius i Messi se’l veu més alliberat! Pinta bé però sense eufòries!