APARTATS

31 de gen. 2021

CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA 2 - BILBAO 1.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ: lliga. Jornada 20.

-ALINEACIÓ. 4-3-3. Porteria: Ter. Defensa: Mingueza, Araujo, Umtiti i Alba. Mig camp: Pianic, DeJong i Pedri. Davantera: Dembelé, Messi i Griezmann.

-MARCADOR: BARÇA 2 (Messi i Griezmann) – BILBAO 1.


2. EL TITULAR: Tot i la misèria, segons!

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. 650 Gols de Messi amb una falta executada magistralment.

4. LES CLAUS. A la primera part hem jugat amb l’equip molt avançat i ells no ens han arribat a la nostra porteria ja que els hi hem barrat la zona de passis i no els hem deixat córrer. A la segona part ens hem descordinat en la pressió i ells han anat creixent en el partit. Ens ha faltat com en altres ocasions aquella templança del mig del camp. Això vol dir posar un quart home que ajudés a mantenir la possessió i posés pausa a les anades i vingudes. Koeman ha optat per mantenir els de alt i així exigir la defensa bilbaïna i això els ha afavorit a ells.

5. LA CARA I LA CREU. La cara per Dembelé. És l’únic que aporta desequilibri i sorpresa. La creu per Alba. Perd la cara als partits i és clarament superat massa sovint en defensa. El salva alguna combinació amb Messi.

6. EL RIVAL. A la primera part s’han vist superats tot i la pressió altíssima que fan. Han tancat les entrades pel centre de la defensa i han obligat a jugar el Barça per la banda buscant centrades que no tenen rematador. Amb el gol s’han crescut! Durant tot el partit han fet un gran treball defensiu. Avui en atac força incipients. Dels millors equips de la Lliga espanyola.

7. LA MOVIOLA. Mateu Lahoz. Com sempre! Massa permissibilitat en el joc que sempre afavoreix els més durs, és a dir; el Bilbao.

8. LA VEU DEL SOCI. El diari el Mundo s’ha fet ressò del contracte de Messi. A veure; és una aberració els contractes del món del futbol i aquest contracte també . El llegat que ens deixa l’inútil del Bartomeu. Messi ja havia d’haver estat venut fa temps, quan encara era el número 1. Ara el club arruïnat i a dependre del que ell dictamini.

Koeman, mig any després, ha dit en veu alta el que molts pensem des de fa uns anys. No tenim equip per a res! Un altre dels fracassos d’en Bartomeu i els seus. Trobo que li ha costat molt adonar-se’n o és que potser ha volgut dir-ho en veu alta per tapar-se el cul si van maldades.