APARTATS

4 de gen. 2021

CRÒNIQUES FUTBOLERES. HUESCA 0 - BARÇA 1

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ: lliga. Jornada 16.

-ALINEACIÓ. 4-2-3-1. Porteria: Ter. Defensa: Alba, Araujo, Lenglet i Alba. Doble Pivot: Busi i DeJong. Mitges puntes: Messi, Pedri i Dembelé. Davantera: Brait.

-MARCADOR: HUESCA 0 - BARÇA 1 (DeJong).


2. EL TITULAR: ‘Patint fins al final amb el cuer però tres punts al sac’.

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. 500 partits de Leo Messi amb el Barça. No hi ha cap dubte que superarà tots els registres.

4. LES CLAUS. La primera part ha estat acceptable però ens hem anat desfent com un sucre a l’aigua al no acabar d’aclarir el marcador. Entre Pedri i Dembelé almenys 3 o 4 gols podríem haver fet. El futbol es capritxós i no han volgut que entressin. Les entrades des de segona línia i les bones assistències avui han estat la clau. De nou una mala lectura de Koeman i els seus amb els canvis ens han acabat de desorientar. Quan necessitàvem un clar reforç a mig del camp ha canviat a Busi per Pianic i Dest per Mingueza. Total que hem estat venuts al mig amb 2 tios i n’hem mantingut a dalt 4 inútilment. Ells amb 4 al mig ens han fet córrer i ens han superat tot i no tenir moltes ocasions. 

5. LA CARA I LA CREU. Vull premiar de nou Pedri. Tot i fallar demostra cada dia ser un jugador diferent i amb adn Barça. No m’ha agradat Busquets. Perd la concentració, perd pilotes i si ha de córrer està mort. Avui ha fer una sessió calamitosa a Ter Stegen.

6. EL RIVAL. 4-4-2 Un equip pensat per sobreviure a primera i que difícil ho tindrà per no descendir. Hi posen ganes però no tenen la qualitat suficient per plantar cara a gaires rivals. Es jugaran la lliga amb dos o tres equips que van del mateix pal. Defensa ‘teranyina’ i a pescar el que puguis a dalt. No pots aspirar a gaire fent 345 passades, tot i que han presentat uns bons números pel que fa a la precisió de les mateixes.

7. LA MOVIOLA. Cuadra Fernández. Bé i ben assistit que ja és molt. Els jugadors han estat col•laborant en tot moment. Es podia haver estalviat la tarja a l’entrenador Michel.

8. LA VEU DEL SOCI. Tornem a tenir una nova oportunitat d’enganxar-nos a la lliga. Avui hem jugat el primer dels 4 partits que ens toca jugar fora de casa, més el partit fora també de Supercopa contra la Reial Societat. Poden anar molt bé per ratificar un canvi amb l’any nou o ratificar una temporada de transició. Molt em temo que serà més lo segon.