APARTATS

25 de febr. 2021

CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA 3 - ELCHE 0.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ: 

-ALINEACIÓ. 4-2-3-1 Porteria: Ter. Defensa: Mingueza, Piqué, Umtiti i Alba. Mig camp; doble pivot amb Pianic i DeJong i tres per davant: Pedri, Trincao i Braith. Davantera: Messi.

-MARCADOR: BARÇA 3 (Messi 2, Alba) – ELCHE 0.



2. EL TITULAR: ‘Tristor’

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. 22 anys seguits en els que  l’Elche perd contra el Barça. Des de 1978 que cap jugador fa un gol als blaugranes. Messi es consolida com a Pichichi amb 18 gols.

4. LES CLAUS. Primera part per anar a dormir. Partit lent, tediós, avorrit i sense ocasions. Bé si, les del rival! Amb el doble pivot Dejong no pot perdre tant la posició i no pot jugar amb tanta alegria, de manera que acabem jugant un futbol molt previsible i fàcil de ser defensat. L’únic indultat de la primera part Trincao. A la segona part, Koeman ha entès els canvis que havia de fer per tornar a un Barça més natural amb un 4-3-3. Messi s’ha posat l’equip a l’esquema i l’ha fet rutllar al seu so. L’equip ha fet així una segona part acceptable!

5. LA CARA I LA CREU. La creu per Pianic. No ha ajudat a millorar en res a Busi; i mira que Busi juga ben justet. També ha fallat moltes passades. La cara per la regularitat de Pedri. Com ja hem dit altres cops és del poc salvable.

6. EL RIVAL. Ha tingut les seves opcions a la primera part, però no ha culminat bé les jugades. A la segona, quan nosaltres hem decidit jugar a futbol, els hem anat empetint; han abaixat els braços. El seu entrenador Fran Escribà tenia clar que faria rotacions i les ha fet. Aquesta lliga no és la seva; patiran per conservar la categoria! Tenen un porteràs: Edgar Badia!

7. LA MOVIOLA. Diaz de Mera. Inadvertit!

8. LA VEU DEL SOCI. Decebedora primera part. Mira que el noi de Barça TV intentava posar-hi ganes però ha estat infumable. Molt pitjor que l’altre dia. Menys mal que a la segona part ens hem dignat a jugar a futbol. Ganes de tenir president i que hi posi collons i saba nova. Encarem ara unes jornades decisives, amb enfrontaments directes entre els de dalt. Veurem la que ens caurà; la veritat és que tinc poca confiança.