APARTATS

27 de febr. 2021

CRÒNIQUES FUTBOLERES. SEVILLA 0 - BARÇA 2

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ: lliga. Jornada 25.

-ALINEACIÓ. 3-5-2 Porteria: Ter. Defensa: Mingueza, Piqué, Lenglet. Mig camp: Dest, Busi, de Jong, Pedri i Alba. Davantera: Messi i Dembelé.

-MARCADOR: SEVILLA 0 - BARÇA 2 (Dembelé i Messi).


2. EL TITULAR: ‘Gran Barça’.

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. 13 partits sense perdre en Lliga! Messi suma 19 gols i es consolida al Pichichi.

4. LES CLAUS. Koeman i el seu equip han llegit molt bé la manera de jugar que té el Sevilla per contrarestar-la i l’equip l’ha dut a terme a la perfecció. El sevillistes han tardat una hora a xutar a porta. I com el hem contrarestat? Doncs acumulant 5 homes al mig socorrent als tres habituals. Això ha alliberat Dembelé i sobretot Messi que s’han dedicat a atacar (tot i que en moments puntuals també han ajudat en la recuperació). Aquesta acumulació ha permès que no deixéssim córrer els blancs. Quan la tenien ells nosaltres podíem tenir uns tres homes damunt dels seus. Això els ha forçat a precipitar-se. En defensa no hem estat massa exigits, més que res perquè no els hem deixat crear perill. Hem jugat la banda doncs amb carrilers i això els ha descol•locat ja que al marcar-los alliberava més el mig nostre atacant. Gran disciplina tàctica i gran esforç dels jugadors. És molt difícil fer dos gols a un dels millors equip d’Europa defensivament parlant.

5. LA CARA I LA CREU. La Cara és per l’entrenador pel plantejament i l’equip per la resposta. La creu, per dir alguna cosa; les lesions d’Araujo i sobretot Pedri.

6. EL RIVAL. Avui ha perdut la batalla. Lopetegui no ha sabut en cap moment contrarestar l’estratègia de Koeman. Han anat sempre darrera de la pilota i han rebut molt d’atac en contra. Avui podien haver sortit escaldats del Pizjuan. A la segona part han fet canvis i han canviat una mica la dinàmica tot i que el Barça els ha tingut força acorralats a la seva àrea. Han encaixat dos gols i podien haver estat dos més. Així i tot admirable la defensa que tenen. És un dels millors no només d’Espanya sinó d’Europa. 

7. LA MOVIOLA. Hernàndez Hernàndez. Ha estat impecable. Els sevillistes es queixen que haurien d’haver expulsat a Messi. A mi el que m’estranya és que amb 20 faltes que han comès i amb l’agressivitat que juguen no hagin estat ells els expulsats. Gran partit doncs d’aquest àrbitre!

8. LA VEU DEL SOCI. Contentíssim! Si! El Barça més seriós dels darrers anys. Orgullós de l’equip i de Koeman. Dels partits que fan afició. Ens hem adaptat a l’equip rival per contrarestar-los! Molt bé! Gran feinada! Així si que estem orgullosos de ser culers passi el que passi. Així podem aspirar a tot! Amb aquesta seriositat almenys el soci no és queixarà!