APARTATS

23 de nov. 2021

CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA 0 - BENFICA 0.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

Xampions. Lligueta.

BARÇA 0 – BENFICA 0.



2. EL TITULAR: ‘Bon Barça però sense punteria’.

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

M’HA AGRADAT.

-25 minuts de la primera part intensos amb pressió ben amunt i caràcter (notar al minut 31 l’ofec vers el rival per robar-los la pilota).

-Els tres centrals darrere permeten una major alegria als laterals, sobretot a Alba, tot i que no ha acabat d’aprofundir per la banda.

-Mig del camp amb 5 components que ha dificultat la seva construcció de joc.

-Bones entrades per banda dreta a peu canviat de Demir. 

-Molta mobilitat dels jugadors de davant buscant espais i desmarcades.

-Mola molt veure els jugadors animant-se entre ells i encoratjant al públic.

-Reaparició de Dembelé que ha revolucionat el partit. Com ja he dit altres vegades és un jugadors que il•lusiona.

NO M’HA AGRADAT.

-Seguim sense fer gols i n’hem tingut tres de claríssimes.

-A la segona part hem perdut el rumb i hem baixat la intensitat (normal pels primers minuts jugats). Amb aquesta intensitat en l’esforç si no fas dos gols almenys estàs mort ja que després el rival sol refer-se i més si saben fer els canvis.

-Pel meu gust hem reaccionat massa tard a fer el canvi de sistema i a fer els canvis, els jugadors estaven fosos.

RIVAL. Tenen un grandiós entrenador: Jorge Jesús. Ha llegit molt bé el partit i el repte que davant tenia. Calia aguantar amb un equip ordenadíssim i no deixar-se descol•locar sobretot amb les escomeses de Dembelé. L’han tapat posant dos paios per banda, han reforçat el mig del camp i han refrescat la davantera amb Darwin. No han marcat de miracle en els minuts finals amb el Barça desbocat a l’atac. A hores d’ara tenen millor equip que nosaltres. 

Avui partidàs d’Otamendi.

4. LA CARA I LA CREU. La cara estic per donar-li o a Araujo (per la gran primera part en el lateral de la defensa) i a Busi (per fer de ‘clossa’ tant per trencar atacs quan les línies del mig s’han superat, com per ajudar en la construcció des del darrere). La creu li dono a Lenglet. Ha fallat en l’anticipació i en l’u contra u en els córners.

5. LA MOVIOLA. Karasev. Pel meu gust peca d’un pel massa permissiu. Ha anul•lat un golàs al Benfica perquè suposadament la pilota havia sortit en la sacada de córner (confirmat pel Var). A la segona part ens anul·la un gol a nosaltres per fora de joc. Podia haver allargat molt més el descompte.

6. PER RECORDAR. Lamentable estadística: de moments 2 gols a favor i 6 en contra en cinc partits.

Ha plogut a bots i a barrals i tot així 45000 valentes i valents han anat al camp i crec que han xalat!

7. LA VEU DEL SOCI. Poden anar millor o pitjor les coses però almenys es veuen ganes i motivació per fer alguna cosa. Si a més poses ordre amb els jugadors que tens fàcil és destruir les afirmacions de Koeman amb allò del ‘es lo que hay’. Confiança plena!