2. EL TITULAR: ‘Primera victòria fora de casa en 14 partits’.

M’HA AGRADAT.

-Avui veure el Barça de morat per solidaritzar-se amb les dones i acabar amb la xacra de la violència contra elles.

-El guiatge constant des de la banda de Xavi. Amb ell a la banda l’equip s’endolla. Recordar la flor que segueix tenint l’entrenador. Jugades que abans entraven ara no entren.

-Hem proposat el marcatge a l’home de part l’Eric i el Piqué, deixant lliure a Araujo tallant esplèndidament.

-M’agrada molt el ‘desparpajo’ d’Abde. Arrisca i dribla rivals. Ens convé molt a la banda un jugador així.

-Hem de lluitar més per mantenir l’equip més junt. És quan juguem millor!

-Busi està més alliberant tenint Nico i Dejong a la vora.

-Bon partit del Ter Stegen avui.

NO M’HA AGRADAT.

-El problema del marcatge a l’home ha estat en els moments en els que els extrems o laterals no acompanyaven la defensa. Abde encara ha ajudat força, Dembelé no.

-Avui partit discret de Nico. Se l’ha vist perdut amb l’estratègia que proposava Xavi. L’hauria d’haver canviat abans.

-No hem tingut profunditat per banda esquerra.

-Seguim fallant gols cantats. Hem patit excessivament, quan podíem haver resolt el partit al quart d’hora.

-Per favor; treballeu les sacades de banda. Perdem pilotes miserablement. Una ens ha costat el gol.

-Pèrdua de la precisió habitual en les passades. Hem tingut menys la pilota que ells i hem fet menys passades.

RIVAL. Ha sortit descol•locats i amb un ritme baix i el Barça li ha passat per sobre. Crec el plantejament del Barça ha sorprès Emery. Li ha costat quasi mitja hora reaccionar. Llavors han tingut més la pilota i sobretot en la segona part ens han passat per sobre buscant l’espai superant l’u contra u de Xavi. L’entrada de Chukweze (amb ell hem quedo) ha revolucionat el partit. Ens han tingut sobre les cordes però no ens han ‘executat’. Els han penalitzat molt els errors individuals. Globalment crec que no mereixien guanyar, tampoc perdre.

4. LA CARA I LA CREU. La cara li dono a DeJong. Ha donat ritme al partit i sempre ha tingut la personalitat per marcar la diferència. Molts moments no se l’ha trobat per treure la pilota des de darrere i l’equip ho ha notat. A més ha fet el primer gol. La creu li dono a Mingueza. No ha donat la talla a banda canviada.

5. LA MOVIOLA. Soto Grado. Als 10 minuts podria haver tret tarja a dos jugadors groguets per entrades al turmell i fortes. Aplica bé el Var en el gol del Barça i encerta en el penal. Crec que hi ha un penal de Piqué per unes mans molt evidents. Aquí no l'ha ajudat el Var.

6. PER RECORDAR. Des de la temporada 86-87 que no veiem un començament de lliga tant dolent del Barça.

Dejong no marcava des de feia 7 mesos.

7. LA VEU DEL SOCI. Falta encara molt de treball però veiem cosetes que ens fan pensar que almenys lluitarem. Hem minimitzat detalls que abans ens feien un equip petit, però encara no som capaços de ser estables durant tot partit. No val només en fer 20 minuts bons, cal major constància. I quan l’equip no funcioni, canvis.