BARÇA 2 (Luuk i Ansu) – MADRID 3.

2. EL TITULAR: ‘Així si; orgullosos de l’equip’.

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

-Una primera part on m’ha semblat veure un Barça amb construccions lentes i previsibles. L’únic perill l’hem creat amb centrades al Luuk; en una d’elles ha vingut el gol (de rebot). He vist les línies molt separades i ells han sabut trobar sempre la superioritat sobretot a mig camp; allà sempre han estat superiors. Si allà els deixem pensar armen contractats letals com en el gol. M’ha semblat inútil posar el Ferran quan crec que hauria anat millor un jugador més de reforç al mig.

-Globalment, a la segona part hem dominat però ens dos moments de fuetada ens han creat ocasions molts clares i ens han fet dos gols. Hem aconseguit empatar en l’1-1 i en el 2-2 i hem forçat la pròrroga però amb el tercer ja no hem pogut. Un nou error de precipitació per voler córrer massa. Cagada al mig camp, recuperació i gol. El Xavi ha posat tota l’artilleria disponible i hem jugat prou bé, avançant l’equip al màxim, creant fins a 8 ocasions clares però no n’hi ha hagut prou. M’ha agradat la posició avançada de Memphis per darrere del davanter, així com la tornada d’Ansu i sobretot la de Pedri. Il•lusiona! A nivell global m’ha semblat que arribàvem millor físicament que els blancs.

-A la pròrroga ens l’hem jugat més amb defensa de tres i en una cagada i ens l’han ficat. El partit s’ha trencat i durant molts moments hem estat superiors però no hem estat capaços de fer gol almenys de l’empat. No puc acceptar que Busi hagi jugat la pròrroga i tot; juguem amb 10.

RIVAL. Equipàs dels grans. No te l’acabes. La toquen, pressionen, es defensen molt bé i corren. Quan corren són letals amb Vinicius. Han sabut posar entre línies els seus jugadors. Amb el guà de Modric han posat pilotes als espais que ens han desarbolat sobretot quan no hem finalitzat les jugades nostres en atac. Gran Ancelotti ja que sap furgar en les mancances dels rivals. No els hi importa ser dominats ja que saben que quan fallem els seus llebrers Vinicius i Benzemà ens ‘la poden liar ben parda’. A la segona part amb el canvi de Vazquez ha acabat d’apuntalar l’equip per fer-lo més resistent. Tenen moments de ‘baixó’ sobretot quan els pressiones ben amunt. Llavors els pots vèncer. Si no els deixes respirar els pots vèncer!

4. LA CARA I LA CREU. La cara per Dejong. Lamentable actitud. No ha fet res bé i ha alentit l’equip. Per contra creu per Pedri. Ha aportar alegria, verticalitat i passi. Li falten minuts!

5. LA MOVIOLA. Martínez Munuera. Arbitratge de ‘sigan sigan’ que sempre afavoreix el rival més agressiu. Podia haver tret més targetes també a jugadors del Barça però no ha volgut ser massa estricte. En general bon partit!

6. PER RECORDAR. Una dada aplastant: Benzema i Vinicius porten més gols sols que tot el Barça junt. Hem de millorar molt i podem!

7. LA VEU DEL SOCI. Bon partit del Barça i en molts moments molt bo. Veiem una Barça reconeixible i tot i la derrota almenys marxo content. Avui orgull de l’equip. Avui, tot i una primera part crec que mal plantejada, hem posat els ‘trumfos’ damunt de la taula per demostrar que en breu hi tornarem a ser. Com dic content amb l’equip! Ara falta acabar d’apuntalar-ho i tenir més ofici en diversos moments, cosa que el Madrid sap fer!