APARTATS

2 de gen. 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES. MALLORCA 0 - BARÇA 1

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

Lliga  Jornada 19.

MALLORCA 0 - BARÇA 1 (Luuk Dejong).



2. EL TITULAR: ‘Tres punts suats i ben defensats’.

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

-Primera part a un bon nivell del Barça tot i sortir amb una alineació ben estranya per culpa de tot plegat. Avui que teníem davanter centre clàssic li hem donat bones assistències per banda. Hem tingut la pilota i això ha permès durant 35 minuts acular el rival. Just quan aquest s’ha estirat una mica més ha arribat el nostre gol. M’ha agradat la posició de Dejong fent de Busi i m’han semblat molt curioses dues coses: primer la posició d’Araújo fent de lateral amb defensa de 4 i segon, el fet que Piqué xutés una falta directa (prou ben executada).

-A la segona part, fins a la lesió de Nico, hem estat prou bé. Després l’equip s’ha descompensat una mica amb l’entrada dels més joves i ens hem conformat en resistir com fos. Aturada magistral de Ter Steguen al tram final celebrada com un gol! Pel que teníem donem-ho per bo!

RIVAL. Ha patit durant els primers 35 minuts degut a la bona pressió i alta possessió del Barça. Llavors s’han estirat i han aconseguit xutar a porta, tot i que sense gran perill. He vist un equip fluixet i dèbil i amb un porter (Reina) molt ‘fallon’. Ja a la segona part hi han posat més ímpetu que futbol i han aconseguit anivellar una mica més el partit. Provablement han merescut empatar!

4. LA CARA I LA CREU. Avui és de justícia que el millor sigui Luuk DeJong pel gol i els dos pals, un d’ells en un remat brutal de tisora. La creu avui li dono a Jutglar ja que en cap moment ha sabut jugar la profunditat així com als debutants; no han estat a l’alçada (normal).

5. LA MOVIOLA. Mateu Lahoz. Els jugadors a la primera part li han posat molt fàcil. Tampoc hi ha hagut jugades conflictives dignes de polèmica. Sovint hauria de xiular alguna falta més. A la segona, amb l’ímpetu vermelló, ha hagut de treure’ls targetes. Araújo en mereixia una.

6. PER RECORDAR. 50 partits de Riqui Puig i debuts de Sanz i Pedrola.

7. LA VEU DEL SOCI. Ensopegades del Madrid, el Betis i la Reial Societat que ens permeten retallar alguns punts amb els equips del capdavant de la classificació.

Debat sobre Dembelé. Xavi ha de sortir i dir si és essencial en el seu projecte sinó a cagar a la via. Si és essencial que es pagui el que sigui! La pregunta que jo em faig és? Hi ha algú tant o més decisiu per banda que ell? Per altra part també penso que amb el poc que ha jugat ja podria tenir el detall de no exigir tant al club.

Respecte a la suspensió del partit. Doncs jo l’hauria suspès sigui l’equip que sigui amb les baixes que tenien ambdós equips.

Avui partit d’aguantar! Fa un temps l’hauríem perdut!