ALABÈS 0 - BARÇA 1 (Dejong).

2. EL TITULAR: ‘Gol, tres punts i més a prop de la Xampions’.

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

-Primera part per oblidar. 45 minuts caminant, amb possessió inútil, joc cap als laterals, sense profunditat ni amb Alba ni amb Dest, sense mobilitat al davant i sense 1 contra 1 (només Abde). Realment desesperant, per apagar la tele i anar a dormir. Xavi, a diferència d’altres dies, l’he vist més passiu, potser és que ja s’està contagiant del tedi i l’avorriment.

-Segona part amb una mica de més de profunditat avançant més la posició d’Alba i amb alguna ocasió més per estrenar el marcador però noi; una espessor indigna per aquest equip, amb un DeJong ‘fallon’ el Luuk lent, un Pedri ‘enredant-se’ i un Ferran desaparegut. Els canvis han donat un mini retoc al Barça i en una jugada a l’espai, trencant les línies, hem fet un gol que val tres punts de la mà de Dejong.

RIVAL.

4. LA CARA I LA CREU. De creus avui en posaria moltes però em quedo amb Dest. Ha fet un partit horripilant! La cara li dono a Abde, per ser l’únic que per banda aporta alguna cosa diferent!

5. LA MOVIOLA. Figueroa Vázquez. A la primera part ha aturat un contraatac després d’una falta quan el Barça s’escapava de l’escomesa alabesa. També ha xiulat unes noves mans contra nosaltres per fer-s’ho mirar. Sort que no ha tingut transcendència. El gol del Barça ha estat ben concedit!

6. PER RECORDAR. 101 anys de l’Alabès! El Barça du encaixats amb Xavi 7 gols a pilota aturada.

7. LA VEU DEL SOCI. Lo millor del dia, a part del 7-0  del Barça femení en front de l’Atlético de Madrid, ha estat la ‘mantejada’ que han fet a la Virgínia les jugadores dels dos equips. Títol de Supercopa i gran imatge humana d’aquestes heroïnes.

Avui també esment de la victòria magistral del Barça de bàsquet a camp del Madrid.