APARTATS

21 de gen. 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES. COPA: BILBAO 3 - BARÇA 2

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

Copa. Vuitens de final.

BILBAO 3 – 2 BARÇA (Ferran Torres, Pedri).



2. EL TITULAR: ‘Al carrer! Fora de la copa també i justament’!

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

-Primera part on ens hem vist superats per la forta pressió que ha fet l’Atleti. No hem trobat la forma de treure la pilota. No n’hi hagut prou fent recular a Busi per ajudar en la construcció. L’obsessió d’obrir el camp fa que despoblem l’equip al mig i no puguem construir joc i això ens mata. Xavi ha volgut mantenir els atacants de nou sent inferiors al mig, cosa que ells han aprofitat per robar pilotes ben amunt i crear molt de perill amb Williams sobretot. En un moment de baixó dels bilbaïns però hem tingut l’única ocasió i l’hem fotut a dins de la mà de Ferran.

-Segona part amb un Barça amb millor compensació amb l’entrada de Nico per Abde a mig camp, tot i que no s’ha convertit en generació de moltes ocasions. Això si; avui hem estat efectius. La segona ocasió clara en el descompte l’hem ficat dins. Vist els mèrits d’ambdós no ha estat massa just. No obstant hem forçat la pròrroga.

-A la pròrroga més de lo mateix. No hem tingut intensitat. A més les lesions de jugadors clau ens han llastat: Ansu i Pedri. Després del gol de penal ells s’han tancat i darrere molt ordenadament i a deixar passar el temps. Al final s’ha fet justícia i han passat!

RIVAL. La intensitat és la seva gran virtut. Et pressionen a tot el camp fent-te’l petit. Costa molt poder construir molt i fer futbol. Posen 4 jugadors davant obstaculitzant la sortida de pilota. Ajunten bé les línies i pressionen fins a l’extenuació el rival. Ajudats per l’afició es fan molt forts. Gran partit de Muniaín i Nico. 

4. LA CARA I LA CREU. Partidàs de Piqué. Ens ha salvat en defensa. Partit lamentable d’Alba ja que ha estat incapaç de frenar Williams. No entenc com ha pogut acabar el partit. 

5. LA MOVIOLA. Martínez Munuera. Hauria d’haver tret a la primera part 2 targetes als lleons pel joc brusc que han exhibit. Com ja he dit altres vegades beneficia el joc brut. Ha perdonat targes a Piqué i Busi també. En les mans d’Alba és penal. Encert!

6. PER RECORDAR. Partit típic de Copa. Són dels que fan afició. Fot molt de goig veure jugar el Bilbao i l’afició que té al darrere. Tant de bo la guanyin! Per cert; primer gol de Torres!

7. LA VEU DEL SOCI. Avui que era un partit per Dembelé doncs au! Ja se’n pot anar a la merda! No val la pena esperar més! Al carrer! I mira que em sap greu ja que és un jugador únic! Tot el suport a la directiva!