APARTATS

22 d’abr. 2009

SANT JORDI A COLLDEJOU 190409


A primera hora vam quedar a la plaça de l'església per muntar la paradeta. Vam tenir seriosoS dubtes ja que el temps no augurava masses bones perspectives i en canvi a aquella hora feia caloreta. Al final vam situar la taula amb els llibres, les roses i la revista sota del portal de cal Vidal. Vam muntar les quatre taules, vam posar la bandera catalana perquè presidís "l'altar" i vam anar repartint els llibres. A la dreta es posava una tauleta amb les revistes del desè anivesari de Lo Collet. Després vam tornar a reobrir la sala d'exposicions per si alú no hi podia haver anat el dia anteior. S'ha de reconèixer que molts van repetir. I així, al so de la música, que sonava pels altaveus de l'església, vam anar gaudint de la diada de sant Jordi. Per cert! Jo sóc un ferm defensor que aquest dia fos festa i que es declarés festiu com ho és l'onze de setembre. La gent el porta al cor i l'ambient que es respira al carrer és molt especial.






De sobte el cel s'ennuvolava! Semblava que hauríem de córrer. Al final però no va caure ni una sola gota i per tant la jornada va ser bona. Fins i tot la gent és va animar a escriure part dels contes. A veure quin resultat en va quedar! i més f'un fins i tot va gosar posar-se en màniga curta. I és que el bon temps ja comença a treure el cap.



Al voltants de les tres de la tarda acabàvem el recompte de llibres per retornar. Estàvem contents! Els dos dies havien estat intensos però els resultats força bons. Del que es tracta és que la gent quedi contenta i gaudeixi del que li ofereixes. Visca Sant Jordi! I visca lo Lo Collet i a tota la gent que la fet possible durant aquests 10 anys. Felicitats! I ara de gaudir del sant Jordi a les nostres ciutats! Iblama