LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2009-2010

LLIGA BBVA

Getafe 0 - Barça 2
Imatges dels gols del partit amb els comentaris de Rac 1

Vam anar a Hospitalet de L'Infant per veure el Mercat Medieval i xec vam trobar un bar on feien el Barça. Com ha canviat la tònica respecte a l'any passat amb això del futbol. Ara haurem d'esperar que els nostres bars habituals puguin passar els partits. De moment haurem de seguir buscant els pocs bars que els fan o conformar-nos amb internet o la ràdio malgrat que no és el mateix.

La primera part va ser bastant "truño" tal com li vaig comentar al meu company de fatigues futboleres Martí. El Barça tenia la pilota però semblava més un Barça Rijkaardrià que no pas un Barça Guardiolà. Tenim una plantilla molt i molt curta i un equip megatitular super definit, però els que teòricament són suplents crec que puntualment et poden treure d'un "apuro", ara no crec que estiguin per guanyar cap copa. Podem jugar amb alguna peça. Ara no podem aspirar a que en Jeffren o en Pedro ens resolguin el partit a Getafe. Al Camp Nou potser és una altra cosa; fora de casa no. I és que a la primera part no vam arribar a porteria. En canvi el Getafe -si som justos- mereixia fer un gol com a mínim. I si s'arriben a posar per davant... Ah! destacar el debut i partit correcte del Chigry!

A la segona part va arribar la revolució amb l'entrada d'Alves, Iniesta i Messi. Més que res és que va canviar la velocitat d'execució del nostre futbol. Teniem la possessió igual però veies que la pilota anava molt més ràpida. A més la sensació de perill era més marcada. Així l'Ibra va posar la boteta per fer el zero a 1 i una mica més tard Messi a una magnífica passada d'Ibra va dictar la sentència amb el 0-2.

Jo estic super engrescat amb aquest equip però crec que necessitem alguna cosa més. A veure si fem els deures i al mercat d'hivern fem una incorporació. I ara neguitós esperant el partit amb l'Inter. Aquests són els partits que engresquen! Iblama