Arsenal 2 – Barça 1 (Villa)

El millor: Villa.

El pitjor: la remuntada gunner.

La crònica ___________________________________________________

Després d’un moments de tempteig, el Barça s’ha fet amb el control de la pilota i ha gaudit d’alguna ocasió, especialment una de Messi que no ha sabut tocar bé la pilota davant del porter anglès. L’Arsenal ha sabut pressionar bé el nostre equip i amb el suport de la seva afició han aconseguit remuntar a la segona part. Podríem dir que la primera part ha estat nostra i la segona gunner. Tots dos hem volgut la pilota i al final ens l’hem quedat nosaltres els primers 45 minuts. Així Villa ha fer el primer gol, després d’una assistència de Messi trencant la defensa anglesa (0-1), i mitja part. La cosa pintava molt bé! Només començar els segons quaranta-cinc minuts ja s’ha vist que no estàvem al cent per cent. Corríem darrere de la pilota, no la tenien i l’Arsenal corria molt bé. Malgrat tot hem aguantat bé fins al quart d’hora final on ens hem desmuntat. El gol de Van Persie ens ha destarotat i finalment Arshavin ha fet el segon, donant la volta al marcador. En fi! Tocarà patir!

TORNADA

Barça 3 (Messi i Xavi) - Arsenal 1

El millor: Mascherano.

El pitjor: la campanya que hi ha des d’un sector proper al Madrid dient que ens ho regalen tot!

La crònica _________________________________________________________

A tres bandes. Érem a Sevilla. A dos quarts de vuit em va trucar mon cosí Ricard des de Barcelona que estava nerviós i que se n’anava al Bar a purgar les penes. Pronòstic: 4-1; quasi que la clava! Nosaltres ens vam asseure en un Bar Chill Out al carrer que dóna just davant de la Giralda. Llavors vaig notar que un cert nerviosisme m’inundava. Sort de l’estrella del Norte! Pronòstic: patirem! Just després parlo amb el Martí. Es troba a la Diagonal, entrant a Barcelona per anar al camp. Està neguitós i em diu que no em faci il·lusions que no passarem. No n’hem bé! Acabem de fer unes compres –sota una intensa pluja- i anem cap a l’hotel. Quedem en trucar-nos a l’acabar el partit, si guanyem clar!

El Barça va sortir com sempre a jugar, a tocar i a marcar. Davant es va trobar un dur rival, a la Mourinho, fotent puntades, tallant el joc i quasi bé que diria renunciant a fer res més que deixar passar el temps per conservar el 0-0. Van avançar molt la defensa i van acumular molta gent a mig camp. Si a això hi afegim que el nostre mig camp no anava massa fluid, ens trobem amb una mica d’embús al centre. Quan la primera part ja moria el Barça va trenar una jugada de la seva amb pocs metres i Messi es va inventar un barret per acabar rematant la jugada amb el primer gol (1-0). A l’hotel de Sevilla vam saltar com bojos damunt del llit. A la segona part vam seguir amb la mateixa tònica, arriscant una mica més. La mala sort va fer que ells fessin un gol; bé el va fer Busi en pròpia porta. La Xell en aquell moment va començar a desbarrar! I és que per alt estem perduts! A patir! Quedava molt temps però vam seguir amb la mateixa tònica! Llavors va arribar l’expulsió de Van Persie. Es quedaven amb 10 i en Pep va intercanviar les posicions de Masche i Busi, de manera que vam guanyar amb fluïdesa. Així va arribar el segon gol, tocs ràpids pels mig i Xavi bat Almunia amb una mica de sort; eliminatòria empatada! (2-1). De nou la rebolcada damunt del llit i ulleres per terra! Finalment, el penal a Pedro que Messi transforma en el tercer (3-1). I com no podia ser d’una altra manera, en una jugada tonta d’Adriano ells van tenir l’ocasió de classificar-se però Masche va llençar-se com un heroi als peus de Bendner per refusar la pilota. El patiment s’acabava; a semis! Bon sopar i abans d’anar a dormir trucades de rigor a Barcelona per intercanviar experiències. Sevilla va ser talismà! Iblama