APARTATS

23 d’oct. 2011

FUTBOL IBLAMA 2011-2012


LLIGA ESPANYOLA

Resultat: Barça 0 – Sevilla 0

El millor: Javi Baras.

El pitjor: Messi.

L’àrbitre: Irregular i no va aplicar bé el descompte.

On el vam veure? A l’hotelet en el si de la festa major de sant Rafel de Colldejou, assaborint uns entrepans i uns ous esclatats.

Com ho he vist? Un Sevilla amb la lliçó ben apresa dels rivals que se saben tancar i situar la defensa ben junteta amb el mig del camp i ben aculada arrere. Et cedeixen el 80% del camp i es fan forts al darrere, de manera que no et permeten profunditat i et fan bolcar el joc al centre on hi ha massa gent i ells ho poden defensar millor. De totes maneres crec que vam fer un molt bon partit, només una mica ennuvolat per la grisor dels nostres davanters.

Una vegada més vam veure una guardiolada. Ens obsessionem en voler sorprendre els rivals i em fa l’efecte que al final el que aconseguim es desorientar els nostres propis jugadors. Personalment crec que vam fer una millor segona part amb el clàssic 4-3-3 que no pas la primera amb el 3-4-3. Vam crear nombroses ocasions i vam fer internacional el porter del Sevilla, el qual va fer unes aturades brutals (podria ser un bon fitxatge).

En fi, que la festa ens va sortir una mica cara amb el penal fallat per Messi. Empat a zero i el Madrid líder. Què hi farem; és d’aquells partits que durarien tres dies i no fotríem un gol ni a l’arc de sant martí. Més que el 3-4-3 crec que cal crear uns mecanismes diferents com per exemple el xut de fora l’àrea, cosa que rarament fem, deixar el jugador a la banda en la que li toca, no a banda canviada ja que sinó les centrades de Messi i Pedro són inútils etc.

Ànims i endavant! Iblama