APARTATS

12 de març 2012

CAP DE SETMANA DE LA PRIMERA CALÇOTADA 10-120312

DIVENDRES 100312 - TUBO & FLAPS
Després d'una setmana realment complicada entre hospitals i escapaments d'aigua, ens hem reunit en una d'aquelles nits que convé no perdre mai en la vida. Primer ens vam trobar al Tubo amb la Maica i el Martí. Allà vam fer unes tapilles i sobretot vam veure vi. Brutal l'Azpilicueta de la Rioja. Posteriorment, vam fer cap al Flaps on van anar arribant el David i l'Israel. Vam jugar als dards, el Víctor ens va explicar unes quantes "batalletes", vam riure, vam fer unes copetes... i fins i tot vam donar un tomet pel centre de Reus. Uns moments que molt sovint trobo en falta i que espero seguir mantenint. Gràcies!



*Foto de dins la peixera gentilesa de MARTPRODCUTIONS!


DISSABTE 110312 - PRIMERA CALÇOTADA



Sense cap mena de dubte, és un dels plaers que l'amant del bon menjar no pot obviar: uns bons calçots -no massa dobles ni grans- banyats en un radiant romesco i una mica de carn a la brasa. La llàstima és que a la tarda i a la nit et sents pesat a més poder.



Ens va fer un dia esplèndid per poder estar una estoneta al carrer sentint com els moixons comencen a anar bojos i com la natura està deixant veure la seva plenitud.
La tarda la vam matar perseguint el Cachorro i la Negrita amb l'Úrsula, intentant arreglar el món -després de dinar és quan es prenen les millors decisions- i gaudint amb les rialletes i sorollets comença a fer el Cesc!





DIUMENGE  120312 - HORTS D'EN RIC TRASPLANTAMENT
Les gelades de febrer ens van deixar l'hort arrasat. Primer hem recuperat el rec -la setmana anterior- i aquesta ens hem dedicat a trasplantar el que ha sobreviscut: alls, cebes, porros, cols de Brussel·les i enciamets. Tot ha estat col·locat en l'únic crestall que va sobreviure al fred. Ara a veure com anirà!
Estem a l'espera de poder abonar bé tota la terra de cara a la nova temporada primaveral i estiuenca. Ja somnio amb les tomaquetes!