APARTATS

19 de febr. 2013

BERENAR EN HONOR A LA JUBILACIÓ DE JOAN GAYA 160213



A la vida hi ha molts moments assenyalats i que recordes. Aquest dissabte 16 de febrer de 2013 el recordarem per sempre ja que vam d’alguna manera celebrar l’arribada a l’edat de la tranquil·litat d’en Joan Gaya. I ho vam remullar amb un berenar als baixos de casa amb un assortiment de pastissos i repassant els millors flaixos de les nostres vides conjuntes en un recull d’imatges musicades. Sempre hi ha un raconet pel record dels que ja no hi són; sense ells segur que la vida és més feixuga. Però, per altra banda, les cares també es van renovant, i, poc a poc, els més menuts com el Cesc han omplert amb una nova joia la casa.











Doncs res, que a gaudir de la vida sense la pressió d’haver d’anar a fer això o allò i sobretot sense la necessitat d’haver d’anar per aquestes carreteres del nostre entorn en hores interminables de viatges. Ha arribat l’hora de “perdre” el temps i perdre’s en allò que més t’agrada Joan: fer el que et doni la gana.
Per molts anys i per molts anys que podem seguir compartint bons moments amb els gegants, als Racons, mirant i fent fotos, o simplement a la vora del foc del Racons amb una bona carn a la brasa o amb un llagostinets calents.
A continuar sent feliç! Iblama