APARTATS

24 de febr. 2014

TROS 210214 I HORTS 220214



TROS – REPLANTANT, ESPORGANT, REGANT 210214
A la part esquerra de l’hortet, hem habilitat un petit hortet més de prova. Sobretot en vistes que un sector de l’altre hort no ha funcionat bé, especialment pel que fa a les faveres. Hem preparat quatre crestallets; tres per pesoleres i un per provar amb patateres. El cert és que és un lloc força més ombrívol i la terra és molt bona. Potser tardarà una mica més a sortir però quan surti resistirà molt millor les calorades del bon temps.
De l’esporgada d’avellaners que hem anat fent, havíem guardat unes quantes rametes per replantar, cosa que vaig fer el divendres. A veure si així tapem algun buit d’avellaners que s’han mort amb els anys.
Abans de marxar una mica de regadeta va anar la mar de bé.



HORTS – TOMET 220214
Aquest dissabte ens hem arribat a l’hortet aprofitant el bon temps que feia al matí. El cert és que semblava un dia de primavera. Vam poder comprovar que els porcs senglars havien tornar a destrossar el riu. Afortunadament no van entrar a casa nostra. La terra segueix amb el seu procés i el sol cada vegada toca més a les parades, cosa que es nota, ja que allà on toca el conreu esta molt més desenvolupat. Vam collir unes quantes cols de Brussel·les, un enciamet, pastanagues, una col i un bròquil tendret.
Mentrestant, el fem espera escampat la llaurada final abans de fer els crestalls de cara a l’estiu.