APARTATS

13 d’abr. 2015

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2014-2015. SEVILLA 2 - BARÇA 2



COMPETICIÓ. Lliga espanyola.
MARCADOR I GOLEJADORS: Sevilla 2 – Barça 2 (Messi i Ney).

TV O RÀDIO. Tv al Bar Mont-roig.
EM QUEDO AMB… Neymar.
MÉS VALDRIA QUE NO HAGUÉS SORTIT DE CASA: Rakitic.
EL TÒPIC. Perdonem i permetem que la lliga s’apreti.
LA DADA. El Sevilla porta 14 mesos sense perdre al seu camp. Impressionant!
EL DE NEGRE. Correcte. Podria haver expulsat algú del Sevilla.
EL RIVAL. Petit a la primera part, sense pressionar, sense córrer. Gran a la segona, amb la pilota, corrent i pressionant.
EL BARÇA.
-VIRTUTS. Immens a la primera part, amb ajudes constants, tocs en curt i desbordant per les bandes. Amb un Messi i Neymar estelars. Ben col·locats en defensa, avançant molt les línies i fent-los córrer darrere de la pilota.
-DEFECTES. Penosos a la segona part. Vam acular massa l’equip i ells es van anar creixent. Vam deixar de tenir la pilota i vam haver de córrer nosaltres darrere d’ella. Els canvis que va fer Luis Enrique van acabar de desmantellar l’equip en comptes de refer-lo.
-DUBTES. Els mateixos de tota la temporada. Estem massa irregulars i som capaços de tot, tant de bo com de dolent i així no se si poder guanyar el torneig de la regularitat.
L’ANÈCDOTA. Fot la pell de gallina sentir l’afició del Sevilla com encoratja els seus jugadors. Un deu per aquella gent! Emociona el you never walk alone del Liverpool i del Celtic de Glasgow però també emociona sentir l’himne del Sevilla cantat de viva veu per tota l’afició sevillista. Per cert... Neymar i els seus gestets se’n poder anar a una altra banda!
LA CAVERNA. Doncs que ens heu retallat dos punt si. Esteu més a prop i la veritat és que feu molta por. Jo com que sóc un culer amb experiència –això vol dir negatiu- dono la lliga per perduda veient el calendari que ens manca i el que té el Madrid. Tot li està a favor, en canvi encara ens queda jugar contra València, Espanyol i Atlético. Ho tenim molt pelut!