APARTATS

20 d’abr. 2015

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2014-2015. BARÇA 2 - VALÈNCIA 0.



COMPETICIÓ. Lliga espanyola.
MARCADOR I GOLEJADORS: Barça 2 (Suárez i Messi) – València 0.

Cal reconèixer que ha fet el millor començament de la història. Tot i així encara falta alguna cosa més per ser el millor! Les lectures dels partit fallen una mica.

TV O RÀDIO. Ràdio, la TDP de Catràdio i després tv amb Barça tv.
EM QUEDO AMB… Bravo per haver aturat un penal decisiu.
MÉS VALDRIA QUE NO HAGUÉS SORTIT DE CASA: Mattieu.
EL TÒPIC. Sense jugar a res... tres punts!
·         LA DADA. 400 gols de Messi. Luis Enrique arriba als 50 partits, amb 41 victòries, 3 empats i 5 derrotes, superant a Cruyff o Guardiola.
 EL DE NEGRE. Fastigós en les targetes (hauria d’haver expulsat algú del València) tot i que encerta en el penal.
EL RIVAL. De Xampions. Va venir al Camp Nou a tenir la pilota i a córrer i ens va superar en tot durant la primera part. Situar piloteros i gent ràpida per les bandes destrossa el Barça.
EL BARÇA.
-VIRTUTS. Reaccionar a la segona part intentant que el partit no fot tant boig.
-DEFECTES. Llençar mitja part una altra vegada, deixant que el rival ens pugués enterrar ja a la primera part. Vam fer un plantejament erroni una vegada més, amb un mig del camp lent i trist, amb transicions lentes o passant del mig camp (quan això passa –que és sovint- et planteges perquè cal tenir mig camp amb gent que la pugui tocar, fem-lo desaparèixer).
-DUBTES. Sembla que les cames estan començant a fer figa i les lesions... ja veurem! És una vergonya veure el calendari com està muntat. Enmig de la temporada costellades de les seleccions i en una setmana 3 partits intercalats de Xampions i lliga i en horaris variats que fan desorientar el més centrat. Una vergonya! El futbol necessita un plantejament seriós. O juguem a futbol o deixem que les teles facin el negoci. De moment la segona s’està imposant.
L’ANÈCDOTA. Segona millor entrada al camp en tota la temporada.
LA CAVERNA. Barça i Madrid tornen a guanyar a les portes de la tornada de les eliminatòries de la Xampions. Segueixo veint el Madrid més fort, tot i que aquesta setmana, fruit de la bogeria de calendari, el Madrid perd dos dels seus millors jugadors: Modric i Baile. De moment n’hem sumant i queda un partit menys. Patirem però!