APARTATS

22 d’abr. 2015

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES. PSG-BARÇA



COMPETICIÓ. Lliga de Campions.
MARCADOR I GOLEJADORS. ANADA: PSG 1 – Barça 3 (Ney i Suárez 2) TORNADA: Barça 2 (Neymar) – PSG 0.




TV O RÀDIO. ANADA: Tv primera part i TDP de Catràdio segona part. TORNADA: TV3 a casa.
EM QUEDO AMB. ANADA: Suárez. TORNADA: Iniesta.
MÉS VALDRIA QUE NO HAGUÉS SORTIT DE CASA. ANADA: Mattieu. TORNADA: Piqué.
EL TÒPIC. ANADA: el Barça amb un peu a les semifinals. TORNADA: Bon partit, gran primera part i a semifinals!
LA DADA. ANADA: feia 9 anys que el PSG no perdia al seu camp. TORNADA: 7 semifinals en 8 anys. Els jugadors del Barça arriben nets de targetes a semifinals.
EL DE NEGRE. ANADA: correcte. TORNADA: permissiu però bé.
EL RIVAL. ANADA: minvat. Les baixes li han passat una enorme factura, així com també posar jugadors que surten de lesions com David Luiz. TORNADA: temorós. Amb els grans jugadors que té ha estat incapaç de fer ni tremolar una mica el Barça. A Europa la intensitat és importantíssima i més amb el futbol d’avui en dia; en cap moment el PSG ha estat intens i sempre ha anat a remolc del que li deixava fer el Barça amb les seves pujades i baixades d’intensitat en la pressió, el toc i el joc en general. Un PSG molt fluix que no ha sabut jugar al Barça en 180 minut. Trist!
EL BARÇA.
-VIRTUTS. ANADA: la pressió de tenir la pilota ha desactivat el rival. Davant hem sabut bé obrir a les bandes per generar espais. De totes maneres avui les decisions personals de Ney i Suárez han decantat el partit. Això no vol dir que globalment l’equip també ha sabut funcionar a una, amb un mig del camp potent i una defensa contundent. TORNADA: de nou la intensitat damunt del camp ha estat clau, amb l’avançament de tot l’equip a mig camp pràcticament per reduir els espais i no deixar jugar el rival. Això ha permès recuperacions de pilota ben endavant i així hem pogut muntar contres ràpides cap a la porteria contrària.
-DEFECTES. ANADA: haver encaixat el gol al darrer tram del partit. TORNADA: a la segona part l’excés de confiança en la sortida de pilota que ens podia haver costat algun disgust.
-DUBTES. ANADA: ells recuperen part dels jugadors que no hi van ser. Cal estar molt endollats i anar a pel partit, sinó, si especulem ho podem passar malament tot i l’avantatge. TORNADA: és digne el PSG per ser en aquesta Europa dels vuit?
L’ANÈCDOTA. ANADA: Suárez ha recordat els grans moments de Ronaldo quan era amb el Barça, fent túnels i marcant gols espectaculars. TORNADA: la premsa nacional i internacional elogia el joc del Barça i els millors números després de 50 partits de Luis Enrique. Ahir es va corejar el seu nom al camp.
LA CAVERNA. ANADA: de moment ho tenim millor que el Madrid. I si, no tingueu por de dir-ho, el Barça s’ha exhibit! Una altra cosa serà la tornada. I si, estem d’acord en una cosa: Suárez no és Ronaldo... però l’ha recordat home! TORNADA: de moment ja som a semifinals i al bombo de divendres. Ara toca als equips de Madrid jugar entre ells i demostrar el que és més bo. Tal com estan les coses el Madrid és el favorit però compte perquè té moltes baixes. A més, un gols dels de Simeone pot complicar molt les coses als blancs. Apassionant partit! En qualsevol cas de cara a semis em demano el Mònaco o la Juve.