2) MARCADOR I GOLEJADORS: Atlético de Madrid 1 – Barça 2 (Neymar i Messi).

4) EL TITULAR DE PREMSA. Victòria de prestigi.
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. Remuntada i lideratge! Primer gol de Messi.
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR: Busquets.
-EL PITJOR: Alba.
-L’INDULTAT: Rafinha.
6) L’ENTRENADOR: encertat. Bona estratègia. Esperar el moment oportú per col·locar Messi i rebentar el partit.
7) L’ÀRBITRE. Nefast. Tres penals que va deixar de xiular al Barça per unes mans que al Bernabéu l’any passat van ser xiulades com a penal. Criteri unificat ja! També va deixar de xiular un penal al rival per mans també. Com a mínim va mantenir el mateix criteri.
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. Fluix. Amb Poc punx. Ara, això si, a la que van arribar clarament la van endollar. Em van semblar més dèbils en defensa. Van recular massa i es van cenyir només al contraatac.
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. La basculació de l’equip amb paciència de banda a banda del camp, sempre amb la pilota als peus per trobar forats. Fer un gol a pilota aturada Neymar i rematar el partir Messi. Duet perfecte! Treballar en bloc, com un conjunt malgrat les baixes i els contratemps. Defensar-se del rival amb la pilota sempre als peus.
-DEFECTES. No haver fet un gol a la primera part que desinflés el partit. Tranquil·lament podíem haver anat al descans amb un o dos gols de diferència.
-DUBTES. La lesió de Veermalen, ara que donava seguretat a l’equip.
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Que malgrat tots els impediments en forma de lesions, sancions i injustícies arbitrals hem fet un tres de tres.
PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Tercer resultat i tercer encert en pronòstic i marcador. El proper rival serà el Llevant al Camp Nou. Crec que estem envalentonats i guanyarem clarament: 4-0. Iep 'm'he colao', abans hi ha Xampions. Juguem contra la Roma; debutem en el campionat i defensarem el títol on van guanyar la tercera copa d'Europa! Va, bon debut 1-3.