APARTATS

21 de set. 2015

ENLLAÇ MARIA DEL MAR I PERE 190915




En una tarda esplèndida, Colldejou es va vestir de gala per testimoniar l’enllaç entre la Maria del Mar i el Pere. Sempre fa molt de goig veure gent a la plaça i més en dies, com el d’ahir, en els que el bon ambient i la felicitat transiten per l’aire. 




A l’església, molt ben engalanada per a l’ocasió, tot estava a punt per l’arribada dels nuvis: les flors, les garlandes, la música... Passades les cinc de la tarda el Pere, del bracet de la seva mare, va entrar a l’església on van ser rebuts efusivament per Mossèn Emilio. El primer gran moment de la tarda estava a punt d’arribar; la núvia feia entrada a l’església sota les notes de la marxa nupcial. Ja junts a dalt de l’altar el mossèn va procedir a celebrar la cerimònia. Després d’un sentit sermó els nuvis van ser casats amb una enorme emoció, sota l’atenta mirada de l’Àlex. Precisament, la part final de la celebració va estar dedicada a ell. Van aprofitar i el van batejar. Primeres noces del nou mossèn i primer bateig. De l’altar ens vàrem traslladar a un dels laterals per procedir al bateig de l’Àlex. Va ser divertit veure com el petitó jugava amb l’aigua de la pica baptismal. Amb els nuvis casat i el nen batejat van sortir de l’església sota una pluja d’arròs, pètals i confetti. Hora de felicitacions i de bons desitjos! La gent esperava ansiosa a la plaça. Els pares i els padrins van pujar a dalt del balcó de la casa familiar i van començar a llençar avellanes i tot tipus de xuxes i caramels en honor al bateig de l’Àlex. Aquesta és una de les tradicions més boniques que han quedat en molts pobles, entre ells Colldejou a l’hora de donar la benvinguda al fill de la casa.















































Amb el dia tancant-se agafàrem els cotxes per traslladar-nos fins al Restaurant Mas Gallau. Una gran carpa col·locada al jardí estava a punt. Vam esperar els nuvis i es va procedir a degustar el variat aperitiu. Entre les menges pernil, sushi, salmó, tapes de formatge i foie, tartaletes variades, arròs negre, fideuà i menjar de barbacoa. Al cap d’una estona, amb l’estómac més tranquil, vam desplaçar-nos fins a la gran sala menjador per dinar. El menú va ser el següent: assortiment de marisc amb salsa de romesco (2 escamarlans, 2 gambes, 4 llagostins i 3 cargols de mar) i Jarret de vedella al vi negre amb patates i poma. De postres Tulipa amb maduixes, biscuit i broqueta de fruita. Pel que fa als vins vam degustar un Blanc Louis Vernier i un Negre de Muller. Cava Hill Brut Reserva oro. Arribava el moment del pastís. Va fer entrada a la sala i va ser tallat per la parella. Cafès i licors van tancar definitivament la fase del menjar. 



























Els llums es van anar apagant i la música va sonar ben forta. Començava així el ball que va ser obert per la Maria del Mar i el Pere. Lentament, diferents parelles s’hi van anar afegint al mateix temps que s’obria la barra dels combinats. En un dels laterals tot tipus de xuxeries en honor a l’Àlex. La festa es va apoderar de l’ambient de sala. Una festa que s’ha allargat fins altes hores de la matinada.













Maria del Mar, Pere i Àlex moltes gràcies per haver-nos fet partíceps de la vostra festa. De tot cor us desitgem que sigueu molt feliços. Estarem al vostre costat!