APARTATS

29 de nov. 2015

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016



1) COMPETICIÓ. Lliga espanyola.
2) MARCADOR I GOLEJADORS. BARÇA 4 (Ney 2, Suàrez i Messi) – Real Sociedad 0.



3) TV O RÀDIO. Tv al casal de Colldejou.
4) EL TITULAR DE PREMSA. Setmana gran del Barça culminada brillantment!
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. Màxims golejadors: Neymar (14) i Suàrez (12)/Des de la derrota a Sevilla el Barça ha aconseguit una remuntada brutal; passar del 4art al 1er i amb solvència./Messi va ser buscat en tot moment pels seus companys perquè fes el seu golet. En els darrers tres partits hem fet 14 gols. Impressionant!
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR. Alves.
-EL PITJOR. Messi (falta forma).
-L’INDULTAT. Busquets.
6) L’ENTRENADOR. Ben entès i pacient. Tenia el repte de contrarestar un equip amb l’estil de l’escola Barça i ho va saber fer. Va demanar als seus jugadors paciència i la van tenir fins que van aconseguir el primer gol.
7) L’ÀRBITRE. Sense feina.
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. Té bona pinta però li falta recorregut. Fa massa poc que Eusebio se’n cuida i es nota. Li manquen mecanismes i més velocitat al davant. El toc el tenen!
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. La paciència i la companyonia entre els jugadors.
-DEFECTES. Una mica de “pàjara” al final del partit.
-DUBTES. Sabrem mantenir el llistó?
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Tot continua igual. El Barça a sis punt del Real Madrid que ha guanyat a l’Eibar. Segon són els “colchoneros”.
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Pronòstic encertat! El proper partit serà contra el Villanovense en la tornada de la copa del Rei a casa nostra. No hi haurà sorpreses: 5-0.