APARTATS

9 de nov. 2015

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016



1) COMPETICIÓ. Lliga espanyola.
2) MARCADOR I GOLEJADORS. BARÇA 3 (Ney i Suàrez) – VIL·LAREAL 0.




3) TV O RÀDIO. Tv.
4) EL TITULAR DE PREMSA. Consolidació!
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. 18 xuts a porteria. Dos gols més de Neymar que el consoliden com a màxim golejador amb 11. Neymar va deixar xutar el penal a Suàrez, tot demostrant l’enorme solidaritat i companyonia del grup. El tercer gol del Barça és una obra d’art de Neymar. Després de fer un barret al defensa, no deix que la pilota caigui a terra, l’empala i gol. Impressionant!
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR. Neymar.
-EL PITJOR. --
-L’INDULTAT. Busquets, un partit més. De moment és la clau!
6) L’ENTRENADOR. Contundent. Ahir el Bcn va ser la viva imatge d’ell. Forta pressió, moure la pilota, tenir paciència, encabronar-se i marcar la diferència.
7) L’ÀRBITRE. Amb excés de xuleria. A punt sempre per treure targeta davant de qualsevol desconsideració, va penalitzar poc el rival i massa pel que es va veure el Barça. En el penal encerta; de llibre!
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. Pobre. Va voler tancar amb una línia de cinc el mig i va despoblar la davantera. Al Barça li va costar arribar a la porteria amb aquesta teranyina. Amb l’entrada del segon davanter ells es van estirar però van deixar espais que van permetre els culers pujar en tromba al contraatac. Un bon equip!
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. Em repetiré: forta pressió, moure la pilota, tenir paciència, encabronar-se i marcar la diferència. Vull remarcar ahir la solidesa defensiva també; dos xuts a porta en tot el partit en contra.
-DEFECTES. No arriscar més per banda per desequilibrar.
-DUBTES. Com arribarem al clàssic després de l’aturada.
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Quina gran nit! Anar a dormir sabent que el Madrid ha punxat és molt gran. Llevar-te i mirar l’incendi de la premsa blanca... i el més important; anar al clàssic amb un calaix de tres punts.
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. En el pronòstic queda clar que ens va costar i que al final vam guanyar, tot i no encertar el resultat exacte. El proper partit és el gran clàssic, contra el Madrid i al Bernabéu. Tela marinera! Veig el Barça a dalt de tot de l’onada i els merengues sobrevivint. El més típic és que guanyin ells, diu la lògica futbolera. No perdre seria genial! Però com que el món del futbol és boig i sense que serveixi d’antecedent de cara a l’optimisme global, aposto per una victòria culer: 0-1.