APARTATS

18 de gen. 2016

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016.



1) COMPETICIÓ. Lliga espanyola.
2) MARCADOR I GOLEJADORS. Barça 6 (Messi, Neymar, Rakitic, Suàrez 3) Bilbao 0.


 
3) TV O RÀDIO. Tv primer part i ràdio segona Tdp.
4) EL TITULAR DE PREMSA. Massa plàcid!
5) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. Segona pitjor entrada al Camp Nou de la Temporada, amb quasi 70000 espectadors./ Messi ensenya la pilota d’or cinquena recentment guanyada./ Suàrez pichichi de la lliga amb un hat trick i nou partit sense encaixar gols.
6) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR. Suàrez.
-EL PITJOR. Piqué.
-L’INDULTAT. Aleix Vidal.
7) L’ENTRENADOR. Sense feina. Res del que havia preparat ha calgut. El partit s’ha anat decantant per inèrcia pròpia.
8) L’ÀRBITRE. Correcte. Ha aplicat correctament l’actual reglament encara que això suposi deixar el Bilbao amb 10 al minut tres. Era penal i expulsió clara. Una altra cosa és discutir si el reglament s’hauria de canviar o no. És evident que xiulant penal i una groga n’hi hauria suficient.
-EL RIVAL. Desaparegut. Tot i que ha intentat arribar com ha pogut i per les bandes són molt perillosos. Han intentat aguantar amb un 4-4-1 arran de l’expulsió del porter, cosa que els ha marcat massa durant tot el partit.
-EL BARÇA.
 -VIRTUTS. Ha donat la cara i ha jugat força verticalment. De combinació avui n’hi hagut menys ja que han tapat bé el mig i la part central, fins que s’han anat desinflant els rivals.
            -DEFECTES. Les pèrdues absurdes de pilota.
            -DUBTES. Un altre Bilbao ens trobarem en la copa. Veurem que passa amb Messi que s’ha retirat lesionat, igual que Alba. No podrem comptar amb Suàrez sancionat. Recordar que ells ens van prendre el número en la Supercopa d’Espanya.
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Tot continua igual en la lliga. Els dos de Madrid guanyen i el Barça també.
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Veurem quina factura passa la copa. Crec que serà un partit duríssim contra el Bilbao. L’objectiu és clarament fer un gol. Neymar haurà d’ensenyar els galons que ha anat agafant en aquest equip. Pot ser que només sigui ell de crack. En Copa doncs anada contra el Bilbao: 2-1. I en Lliga la propera jornada juguem un partit difícil també davant el Màlaga. Un rival molt exigent i en forma però que deix jugar: 1-2.