BARÇA 7 - CELTIC 0. CF: XAMPIONS. LLIGUETA

CRÒNIQUES FUTBOLERES.
TEMPORADA. 2016-2017
1. COMPETICIÓ. Lliga de Campions
2. RESULTAT. BARÇA 7 (Messi 3, Ney, Iniesta i Suàrez 2) – CELTIC 0.

3. EL CONTEXT. Primer partit de la Xampions. Golejada més gran del Barça en aquesta competició.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? Que les entitats sobiranistes han repartit 30.000 estelades que han estat aixecades al cel de Barcelona al minut 17:14 minut de cada part. Així el Barça segueix desafiant la UEFA defensant la llibertat d’expressió i el dret a l’autodeterminació del poble de Catalunya.
5. EL BARÇA
-5.1. MVP. Ter Stegen, per haver aturat un penal.
-5.2. MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. --.
-5.3. L’INDULTAT. André Gomes. Ha demostrat la seva polivalència jugant de 4 i fent-ho bé.
-5.4. L’EQUIP.
5.4.1 PORTER. Genial. Poca feina però ben feta.
5.4.2 DEFENSA. Ho ha tingut fàcil. Per alt, molt bé però per velocitat i rapidesa ens han contraatacat amb penal de resultat. És el nostre mal. La setmana va quedar ben clar i avui s’ha corroborat.
5.4.3 MIG. Prometedor. Han alternat diferents jugadors en l’esquema i l’equip no ho ha notat. Amb l’André guanyem força. Iniesta ha entrat per donar més verticalitat i fluïdesa. Raki ha repartit i Busi ha estat al seu lloc especialment sacrificat en defensa.
-5.5. L’ENTRENADOR. Sembla que enguany veurem més rotacions i és que la plantilla ho permet. Veurem però si no fem masses canvis,  cosa que pot desestabilitzar l’equip. Per què avui no hem canviat els dalt?
6.EL RIVAL. De tercera. Perdut. Ha marcat una defensa avançada al començament i els hi hem trencat amb dues  assades. Després s’han tancat darrere i d’allà no han sortit. Cal que potenciïn més la sortida i el contraatac però no són un equip per jugar la més alta competició europea.
7. L’ÀRBITRE. El penal era i un dels gols de Messi era fora de joc.
8. A LA CAVERNA. Bon debut a la Xampions del Barça. Us en foteu dels rivals del Barça quan en els darrers anys us han regalat sortejos amb els equips més patètics. Així que no us queixeu tant!