APARTATS

26 de set. 2016

SPORTING 0 -BCN 5. CF. Lliga. Jornada 6.


CRÒNIQUES FUTBOLERES.
TEMPORADA. 2016-2017
1. COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
2. RESULTAT. SPORTING 0 - BARÇA 5 (Suàrez, Ney 2, Arda i Rafinha).



3. EL CONTEXT. Cap de setmana de les Festes de santa Tecla, la Mercè i Misericòrdia. Bona hora també el partit a les 4 de la tarda.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? Hem jugat amb la samarreta negra. Primer partit sense Messi. Ha fet de capità Busi i quan l’han canviat Piqué. Destacar per lamentable l’actitud d’Amorebieta. Va fer un fart de faltes i sempre va jugar brutament deixant anar cames i braços.
5. EL BARÇA
-5.1. MVP. André Gomes. Per dotar d’alçada el mig i suplir bé a Busi.
-5.2. MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. --.
-5.3. L’INDULTAT. Indulto Sergi Roberto per les pujades per les pujades per banda i les bones centrades.
-5.4. L’EQUIP.
5.4.1 PORTER. Sense feina.
5.4.2 DEFENSA. Ben cohesionada i compensada, tenint Piqué de líder al tall i amb els laterals pujant a l’atac alternstivament.
5.4.3 MIG. Reforçat amb Busi, Gomes, Arda i Rafinha. Molt ben compensat. Rafinha va ser la clau de toc a banda canviada permetent passis a la davantera i els carrilers.
5.4.4 DAVANTERA. Letal. Lluita constant de Suàrez i lideratge absolut de Ney, que va tenir total llibertat pel camp.
-5.5. L’ENTRENADOR. Encertat! Va planificar millor el partit, amb un 4-4-2 més que amb un 4-3-3. L’equip va allargar-se i va aprofundir correctament per les bandes, donant centrades per ser rematades pels davanters i segona línia.
6.EL RIVAL. Amb el 0-2 es va ensorrar. Falta molt treball amb la pilota. Agressivitat els hi sobra. Bons centrals i laterals justets. Els hi falta rematadors.
7. L’ÀRBITRE. Correcte, especialment amb les targetes i els fores de joc. Dialogant!
8. A LA CAVERNA. Bona jornada ja que el Real Madrid ha cedit dos punts a Las Palmas, empatant 2-2. Ja era hora que se’ls hi acabés la sort dels darrers partits. Alguna cosa no deuen fer del tot bé quan perden els partits i han d’acabar remuntant. Sonarà un dia la flauta però no cada dia. I mira que els canaris estaven espessos.