CRÒNIQUES FUTBOLERES.
TEMPORADA. 2016-2017
1. COMPETICIÓ. Lliga de Campions.
2. RESULTAT. BORÚSSIA M. 1 - BARÇA 2 (Arda i Piqué).

3. EL CONTEXT. Primer partit de Xampions sense Messi en la segona jornada i debut d’Alcàcer. A Catalunya Qüestió de confiança a Puigdemont i desercions al PSOE per fer fora a Sànchez.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? Estrena de la tercera equipació del Barça verd clar. Ter tornava a casa i ha estat homenatjat.
5. EL BARÇA
-5.1. MVP. Arda, perquè ha equilibrat l’equip, pel golàs i per una vaselina que quasi ha entrat.
-5.2. MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. Busi, ha perdut massa pilotes a mig camp. Una ens ha costat un gol.
-5.3. L’INDULTAT. Ney, per les assistències.
-5.4. L’EQUIP.
5.4.1 PORTER. Ter. Segur.
5.4.2 DEFENSA. Ha jugat cohesionadament quan ha defensat de cara i no corrent cap a porteria. A la contra hem anat perduts.
5.4.3 MIG. A la primera part superats, a la segona superiors, fet que ha suposat la victòria.
5.4.4 DAVANTERA. Obturada pel mig amb Suàrez i Alcàcer. Tot i així la força del Luis ens ha donat dues oportunitats. Els gols han arribat dels del darrere però.
-5.5. L’ENTRENADOR. Primera part perduda amb un plantejament erroni ja que ens superaven al mig amb escreix. A la segona part rectificació amb Arda i Rafinha al mig, deixant dos puntes dalt.
6.EL RIVAL. Bona primera part, amb totes les armes que desmunten el Barça: línies apretades de 4-5 i 1 al davant. Rapidesa i contraatac. S’han fos físicament i els ha matat la superioritat al mig de la segona part.
7. L’ÀRBITRE. Bé. Es menja unes mans de Piqué i un penal a Neymar. Molt justetes les dos. Per tant davant el dubte millor no pitar. Tres targes grogues per nosaltres.
8. A LA CAVERNA. Som líders de grup amb 6 punts. Mentrestant ahir el Madrid va empatar amb el Dormunt. Bon inici!