APARTATS

16 d’abr. 2017

BARÇA 3 - REIAL SOCIETAT 2. CF. LLIGA: JORNADA 32.

CRÒNIQUES FUTBOLERES.
TEMPORADA. 2016-2017
1. COMPETICIÓ. Lliga. Jornada 32.
2. RESULTAT.  BARÇA 3 (Messi 2 i Alcàcer) – REIAL SOCIETAT 2.


3. EL CONTEXT. Jornada de lliga en plena celebració de la setmana santa. Primer partit de sanció que compleix Neymar.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? El run run que segueix fent el Camp Nou amb Gomes cada vegada que alenteix el joc. Cap al final del partit s’han sentit crits de ‘si se puede’ referent a la remuntada que li cal al Barça contra la Juve. Per molt que cridin jo no en tinc cap esperança.
5. EL BARÇA
-5.1. MVP. Sergi Roberto. Està demostrant ser el jugador més en forma Barça. I és una pena no poder veure’l a mig del camp.
-5.2. MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. Gomes, una vegada més perquè no aporta res de risc ni millora en res l’equip.
-5.3. L’INDULTAT. Messi, pels dos gols.
-5.4. L’EQUIP.
5.4.1 PORTER. Ter. Exigit amb xuts de ben a la vora. Darrerament ha encaixat massa gols, en els que hauria pogut haver fet més.
5.4.2 DEFENSA. En zona, descol•locada i sense unitat. Ens van fer recórrer enrere i això en mata. Falles els gols per marcar amb la vista i no arribar abans que el rival. En algunes fases defensaven amb 5 defenses, incorporant Busi de central: error.
5.4.3 MIG. Pobre i superat. Amb tres res tenim a fer amb equips que hi posen 4 o 5 jugadors. I si som lents som vulnerables.
5.4.4 DAVANTERA. Bon partit d’Alcàcer. Messi i ell mateix van acabar defensant diverses jugades. No és el que han de fer.
-5.5. L’ENTRENADOR. Fart de la seva inutilitat junt amb Unzué. No podem arribar al minut 80 sense posar 4 tios al mig del camp havent tingut mostres suficients de quines eren les cartes de la Real Societat. El Barça té bèsties negres perquè després d’enfrontar-nos a ells diverses vegades no hem corregit ni un error. La primera part vam fer circular més ràpid la pilota, vam tenir-la i vam endavant. A la segona part, tota els tics d’equip perdut.
6.EL RIVAL. Bo! Sobretot ai el deixen jugar, combinar i arribar per les bandes. Sobretot em quedo amb que Eusebio és un estudiós del futbol i ho ha demostrat de sobres amb el Barça. Un projecte engrescador d’un equip que pot competir per jugar a Europa.
7. L’ÀRBITRE. Amb menys faltes vam rebre més targes. El segon gol d’ells ve precedit d’una falta sobre Suàrez. Va deixar de xiular faltes i  va ensenyar targes per protestar a Suàrez i Alcàcer. Inaudit!
8. A LA CAVERNA. Arribarem al Bernabeu a tres punts dels blancs i un partit menys. El partit serà clau per posar una certa pressió o sentenciar definitivament la lliga. Vist el que veig crec que serà la darrera estocada a un equip irregular. El Barça comença una setmana clau. Ens hi va la Xampions i la Lliga.