APARTATS

12 de maig 2014

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2013-2014



COMPETICIÓ: Lliga espanyola. 
MARCADOR: Elx 0 – Barça 0.
TÒPIC/TÍPIC.  A patir fins el darrer segon.
EN VERD. Iniesta i la primera part d’Alexis.
EN VERMELL. Cesc.
EL DE NEGRE: estrany. No va xiular algunes faltes molt clares a favor nostre i fins i tot pot ser que hi hagi unes mans d’ells a l’àrea.
LA CONTRA. Una primera part seriosa amb una actitud positiva i diferent dels jugadors, en la que vam tenir oportunitats de sobres per haver sentenciat el partit i una segona part en la que l’equip es va anar desinflant. La clau crec que va ser una vegada més fer baixar Messi a mig camp a fer de migcampista. Així l’ofeguem; de fet les imatges que es veien per la tele així ho demostraven.  A la part final del partit vam anar sense coneixement a l’atac, amb un Alves desbocat i ho vam poder pagar molt car amb les cobertures per banda de Busi i les pífies de Mascherano. Quan ens desgavellem ens tornem mediocres. I com sempre el Tata no va aportar la solució més importants fins a deu minuts abans d’acabar el partit.
A LA CAVERNA. Bé, després d’una lliga amb tants alts i baixos només Atlético i Barça poden guanyar la lliga. A priori vista la nostra temporada i la dels “colchoneros” sembla que per justícia la lliga hagi de ser per ells. Se’ls veu més forts, però em fa l’efecte que ells també arriben saturats al final de temporada i més quedant-los la final de la Xampions. Pel que fa al Madrid queda clar que ha renunciat a la lliga i que es bolca única i exclusivament en la Xampions (ja sé que no he d’oblidar la copa del rei). També ha estat patètic aquest final de lliga del Madrid. Nosaltres no estem per tirar coets però els blancs han fet el ridícul quan podien optar tranquil·lament al triplet.
I res... que ens queda una darrera jornada d’infart el proper dissabte i a tancar aquesta temporada d’una vegada per totes. Demano als nostres jugadors un darrer esforç! Ànims!
LA FOTO DEL MUNDO DEPORTIVO