APARTATS

20 de nov. 2011

FUTBOL IBLAMA 2011-2012

LLIGA ESPANYOLA

Barça 4 (Piqué, Puyol, Messi, Villa) - Saragossa 0

El millor: Cesc.
El pitjor: potser sortir una mica al ralentir a la primera part i Alexis.
L'àrbitre: correcte.
On l´hem vist? Al Casal de Colldejou amb l'Al i la Marta.
Com ho he vist? Als primers minuts semblaven un equip diferent dels culers de sempre. Habitualment sortim amb una intensitat brutal i ahir vam sortir potser més pausats. De totes maneres vam passar per sobre de l'equip aragonès. El cert és que podíem haver fer moltíssims gols si no arriba a ser per la intervenció de Roberto. Vam rondar el 70% de possessió i vam xutar fins a 24 vegades de les quals 10 van anar entre els tres pals. Què més podem demanar? Van marcar dos dels puntals de l'equip de Guardiola (Piqué i Puyi), Messi continua amb el Pichichi i Villa segueix en la seva línia marcant i tapant alguna boca. Quan sento que hi ha gent que el voldrien vendre no hi trobo per enlloc una explicació coherent. Al mateix temps vam poder seguir gaudint de les entrades per banda-extrem i centrades de Cuenca. Finalment reconèixer un altre dels mèrits d'aquest equip que és mantenir un partit més la porteria a zero, tot i les alternances tant en defensa com em mig camp.
A destacar la posició que ocupa entre línies Cesc. Amb ell guanyes un gua al mig del camp en les passades però també guanyes arribada i remat.
Si no ens encantem en els partits més senzills i seguim en aquesta mateixa línia, segur que aconseguirem ser una miqueta més regular i situar-nos al capdavant de la classificació Esperem que les estadístiques aquesta vegada es trenquin i trenquem el malestruc que diu que Mou sempre que ha tingut 3 punts d'avantatge ha guanyat la lliga. Ànims! Iblama