APARTATS

30 de gen. 2009

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES


Copa del Rei: Barça 3 - Espanyol 2
Avui hem tornat a veure moments de deconexió i al final hem acabat demanat l'hora davant un dels Espanyols, que a priori, semblava patètic. El cert és que sabien a què venien. Suposo que els jugadors devien estar supermotivats ja tenen poques oportunitats de convèncer al seu Míster. En canvi els del Barça semblaven conformar-se a no se sap ben be què. S'ha de dir que el partit de Messi ha esta per oblidar, no perquè fallés sinó perquè ell solet s'ha desconectat del partit. Compte que deamvulava pel camp com el Ronaldinho, passant les pilotes i desentenent-se del partit. Es nota molt quan en Messi està endollat o no

A nivell defensiu dir dues coses. Primera; que no tenim porters suplents. Si el que falla Pinto ho fallés Valdés no podria sortir de casa. Segona; el veritable líder de la defensa -i m'atreviria a dir de l'equip- és Puyol. Sense ell el Barça per el criteri d'omplir forats i no complicar-se la vida i treure ràpidament lapilota de la defens.

En definitiva que, després d'una primera part més que justeta, on el més just és que l'Espanyol hagués fet un gol, els primers 20 minuts de la segona han estat culés. Hem fet tres gols: Bojan (2) i Piqué. En aquest moment la gent ja estava obrint el cava. Tanmateix hem donat peu a que l'equip rival es cregués que podia. Després del gol de l'empat amb una mica de "xurro" ha arribat el maquíssim gol de Callejón. Els pitors fantasmes s'apoderaven del Cap Nou. Hem hagur d'aguntar els caracolejos infernals d'en Hleb fins que ha entrat Iniesta i la inseguretat dela defensa amb Cáceres i Piqué. No obstant, al final , hem aguantat i hen aconseguit la classificació.

Dues felicitacions: a l'Espanyol pel seriós partit que ha fet i a l'àrbitre que ha fet un arbritatge impecable i sense estridències.


Iblama