APARTATS

22 de gen. 2009

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES

Espanyol 0 - Barça 0
Partit tediós, avorrit... Només ha tingut mèrit per l'Espanyol ja que pel Barça no ha suposat res. Ahir, durant moltes estones del partit, vaig tenir la sensació que tornàvem a ser a l'any passat. Quan veus partits com els d'ahir te n'adones encara més que el que està passant enguany amb el Barça és extraordinari.
Jo crec que ahir Guardiola va cometre un error: posar un mig del camp massa defensiu. Si hagués posat un mig del camp més "pelotero" possiblement haguessin arribat més pilotes als davanters. El mig del camp s'encallava amb la pressió espanyolista.
Positivament parlant poca cosa es pot dir. Potser parlar bé de Pinto, dels centrals i mitjanament d'Iniesta. De la resta no en va destacar massa cosa. Constato cert nervioisme amb Cáceres, Hleb i Bojan. Per què Guardiola reserva als titulars? No teniu la sensació que sembla que volguem regalar la competició. Jo penso que l'entrenador té clar que ha d'anar per la Lliga i la Xampions. La Copa és un títol menor. I ell posa els no titulars i que facin el que puguin. El que passa és que si entre aquests hi situes algun crak destrossen els rivals. Encara guanyarem la competició sense voler massa. Jo la veritat és que aniria a per totes.
Finalment, fer un darrer comentari. Sentir certs seguidors de l'Espanyol posa la pell de gallina; des de "puta Barça, Barça mierda, Puta Catalunya"... Els dos primers insults els puc entendre però el darrer no l'he entès mai. Crec que és política pura i és una llastima perquè els nens que ho senten i són de l'Espanyol també ho acaben dient! Menys mal que va cantar també allò "de bote, bote madridista el que no vote".
http://es.youtube.com/watch?v=CTwdu-PqG_k
Iblama

1 comentari:

ricderiure ha dit...

cronista !!!
mirant aquest partit amb el nanu vam tenir un debat...
el hleb aquest es un putu petardu o no?
a mi me sembla que si, el tio no fot res bé...

aquest empat es perque el nivell de l'equip, va baixar moltissim, jugaven els suplens!!

surten els titulars i n'hi foten 5 !

per cert... explicam com has afegit la foto del radar meteorologic al bloc.!!!