APARTATS

25 de gen. 2009

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES

Barça 4 - Numància 1

Dues cares. La primera part s'ha de reconèixer que l'equip rival ha esta molt ben plantat al camp. La clau crec que ha estat tenir les línies molt juntes i fer constantment ajudes als laterals perquè els nostres carrilers no pugessin. També és just dir que el gol que no els han concedit era gos legal. El davanter guanya netament la partida a Iniesta i marca. Així s'ha arribat amb justícia amb taules al marcador.

Com era d'esperar en Guardiola ha canviat la tàctica. La sortida al camp ha estat apoteòsica. En qüestió de 10 minuts ens hem posat 2-0 (Messi i Eto'o). Llavors Barkero ens ha fet un golarro de falta directe. Digne dels millors temps d'en Ronie. Hi ha hagut uns mínims moments d'incertesa. Tenia la sensació que a pilota aturada ens podien empatar. Poc després Henry ha fet el 3-1 i al Messi ha tancat el marcador. Podien have estat molts més, tot i així ja ens hi conformem. En 45 minuts s'han vist 5 gols. I s'en podia haver vist algun que altre més.

En fi, que continuem batent rècords i líders! Algú se'n recorda d'on erem l'any passat?