20 de gen. 2009

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES

En aquest apartat parlaré breument dels tres darrers partits.

Osasuna 2 - Barça 3.
Dels partits que fan història. Una primera part dominada de cap a cap pel Barça que acaba amb el gol d'Eto'o -enxufant-la- com un bon davanter centre que és, i una segona part on l'Osasuna va treure tota la seva ràbia. Despréws del descans l'equip vermellet va aconseguir capgirar el marcador amb dos gols que van fer posar vermell a més d'un culé i que fan evident dues de les mancances d'aquest equip: la rematada de cap i els despistes. Però l'esperit i la força d'aquesta meravella d'equip van fer que el darrer quart d'hora de partit tornés a ser màgic. No en va és quan el Barça fa més gols. En aquesta ocasió el 2-2 va venir per l'agilitat i rapidesa de Xavi i el 2-3 per xut obrint-se, tenint en compte la perspectiva del porter, de Messi.
És de les nits en les que un bon culé sopa de conya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Barça 2 - Atlh. Madrid 1.
Va ser un partit entretingut. L'Athlètico ens va posar la por al cos amb el gol de Sinama, però una bona rematada de cap de Bojan i un precís xut de Gudjohsen, després d'un eslalom d'Iniesta van tapar altres mancances que es detecten en aquest equip: la deficiència a la porteria i els nervis d'un novell com és Cáceres.

Barça 5 - Deportivo 0. Què puc dir! És cert que el Dépor no va estar a l'alçada d'altres partits no obstant el Barça va fer el que va voler. Gols de cap, de jugada, de centrada, pals... i encara es pot dir que el resultat va ser una mica curt. Va encetar el marcador Messi i el van seguir Henry amb dues dianes i Eto'o amb dues més. Si aquest partit acaba 8-0 no hauria passat res. Destaco dues coses: el destape d'Henry i la magnificiència d'Alvés. No hi ha cap dubte; és la millor banda dreta del món.
Als grans diaris esportius es pregunten si el Barça pot arribar als 100 punts. Jo apostaria que serem l'equip menys golejat, el més golejador i farem història en referència a partits seguits guanyats.